NarcoBerry Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Temmuz 2024 #1 Steam cüzdan kodu almak istiyorum ama kartımı internete açmak istemiyorum. (kendimce sebeplerim var) Elden nereden hangi mağazadan alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
Steam cüzdan kodu almak istiyorum ama kartımı internete açmak istemiyorum. (kendimce sebeplerim var) Elden nereden hangi mağazadan alabilirim?
Steven Rogers Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer New Jersey Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 3060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 Ne yazık ki alamazsınız, Steam Türkiye'den çekilmeden önce satışı durdurdu Türkiye'de. Eskiden DNR ve Teknosa'ds bulunuyordu.
Ne yazık ki alamazsınız, Steam Türkiye'den çekilmeden önce satışı durdurdu Türkiye'de. Eskiden DNR ve Teknosa'ds bulunuyordu.
NarcoBerry Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Temmuz 2024 #3 Steven Rogers dedi: Ne yazık ki alamazsınız, Steam Türkiye'den çekilmeden önce satışı durdurdu Türkiye'de. Eskiden DNR ve Teknosa'ds bulunuyordu. Genişletmek için tıkla... önceden Teknosadan alıyordum zaten ama sınavlar yüzünden 1 yıllık ara vermiştim. Şimdi TR'den eli kolu çekmiş Steam yazık... teşekkürler bilgilendirme için
Steven Rogers dedi: Ne yazık ki alamazsınız, Steam Türkiye'den çekilmeden önce satışı durdurdu Türkiye'de. Eskiden DNR ve Teknosa'ds bulunuyordu. Genişletmek için tıkla... önceden Teknosadan alıyordum zaten ama sınavlar yüzünden 1 yıllık ara vermiştim. Şimdi TR'den eli kolu çekmiş Steam yazık... teşekkürler bilgilendirme için