Nereden tablet almak daha mantıklı?

Makaleler
2
iPad alacağım eğer Apple sitesinden alırsam daha pahalı fakat öğrenci indirimi ile tablet + Pencil Pro + adaptör + Smart Folio 42.600 TL civarına denk geliyor.
Vatan Bilgisayar'dan baktığımda ise normal satış fiyatı Apple Store'daki indirimli fiyatla aynı, özet olarak ikisinde de fiyat aynı sizce hangisinden almalıyım bir fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olmaz Vatan aracı kurum görevi görüyor ikisi de Apple garantili. Bir de Vatan'da bazen teknolojik ürünlerde telefon tablet falan alınca 2-3 ayda ( süre aralığını bilmiyorum ) bir ücretsiz orijinal ekran koruyucu takıyorlar sen nasıl istersen öyle al. Veya gidip direkt Apple'den al kafana göre.

Pozitif teknolojiden al faha ucuza alırsın büyük yer sorun çıkarmaz. Apple garantili yine cihazları.

Pozitif teknolojiden al faha ucuza alırsın büyük yer sorun çıkarmaz. Apple garantili yine cihazları.

Hiç görmediğim için güvenemedim güvenilir bir yer mi?

Sıkıntı olmaz vatan aracı kurum görevi görüyor ikisi de Apple garantili. Bir de vatan da bazen teknolojik ürünlerde telefon tablet falan alınca 2 3 ayda ( süre aralığını bilmiyorum ) bir ücretsiz orijinal ekran koruyucu takıyorlar sen nasıl istersen öyle al. Veya gidip direk Apple'den al kafana göre.

Çok sağ olun.

Troy Gürgençler Pozitif Teknolojş gibi siteler güvenilir “apple premium seller” diye geçiyor. Yani Apple'ın yetki verdiği lisanslı satıcıları. Ben de Troy'dan alırken şüpheye düşmüş araştırmıştım. Tabletimi oradan aldım. Ve yaklaşık 2 yıldır da kullanıyorum. Sorun yok. Değişim vs işleri de kaliteli ilerliyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı