Nereden taksitle hazır sistem alabilirim?

Golden.Nyks

Hectopat
Selam; bilgisayar almak istiyorum, taksitle satın alabilirim. Hazır sistemleri vade farksız taksitle alabileceğim site var mı? Neredeyse hepsi taksitte vade farkı alıyor. Biraz araştırdım fakat sadece İtopya'yı buldum. Başka bildiğiniz bir site var mı? Eğer taksitle alamaz isem toplamak zorunda kalacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de İtopya'yı önerecektim İtopya gayet iyi destek ve fiyat açısından.

Gaming.gen.tr, Sinerji bilgisayar, Vatan Bilgisayar, İncehesap, İnventus, DFS Bilgisayar, QP Bilişim, Vizyonbilgisayar, Teknobiyotik...

Gaming.gen.tr, Sinerji bilgisayar, Vatan Bilgisayar, İncehesap, İnventus, DFS bilgisayar, QP Bilişim, Vizyonbilgisayar, Teknobiyotik...

Bildiğin tüm siteleri yazmışsın ama yazdıklarının hepsi taksite vade farkı koyuyor
DFS bilgisayar Gaming.gen.tr, Sinerji bilgisayar, İncehesap, Teknobiyotik, Teknogenetik, QP Bilişim.

Sadece Vatan'da fiyat değişmiyor.

Ben de İtopya'yı önerecektim İtopya gayet iyi destek ve fiyat açısından.

Sanırım sadece İtopya yada Vatandan alabilirim ama şuanda iksinde de istediğim türde sistem yok yada pahalı.

Diğerlerinde de fiyat düşük aynı hesaba geliyor gibi bazı kredi kartlarının sonradan taksitlendirme kampanyalarına göz atabilirsiniz.

Diğerlerinde de fiyat düşük aynı hesaba geliyor gibi bazı kredi kartlarının sonradan taksitlendirme kampanyalarına göz atabilirsiniz.
Hocam fiyat önemli değil bir şekilde halledilir ama bankaya bulaşmak istemiyorum. Sonradan taksitlendirme imkanı mı onu bir araştırayım. Teşekkürler.

Sonradan taksitlendirmede de 10k altına oluyormuş, 10k üstü için yine faiz biniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…