Nereden ucuza PS3 alınabilir?

babayigit60

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, PS3 almak istiyorum da fiyatlar ne alemde bitpazarında kaça bulabilirim? Alırken nelere dikkat etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, PS3 almak istiyorum da fiyatlar ne alemde bitpazarında kaça bulabilirim? Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Temizleri 5500 4000 arası bulabilirsin pazarlıkla. Ucuza verenler ya tamirlidir ya da sorunludur elinde patlama ihtimali yüksektir. Alırken mutlaka ısı değerlene fanın sesine bak. Oyundayken çok fazla fan sesi duyuyorsan bil ki temizlik bakımı ve macun bakımı gelmiştir masraflıdır. Tamir edilip edilmediğine bak vidalarına bak tornavida izi var mı ya da vidayı saklamak için etiketler kaldırılmış mı gibisinden. Orijinal kolunu bulman biraz zor olur bulabilirsen orijinal kol ile satanı al. Letgo, Sahibinden üzerinden alabilirsin fakat benim tavsiyem yüz yüze görüşüp olduğun ilden alman olacaktır. Bir de kırık alman gerek ki piyasadaki çoğu ps3 kırık zaten. Aklıma gelenler bu kadar...

Temizleri 5500 4000 arası bulabilirsin pazarlıkla. Ucuza verenler ya tamirlidir ya da sorunludur elinde patlama ihtimali yüksektir. Alırken mutlaka sıcaklık değerlene fanın sesine bak. Oyundayken çok fazla fan sesi duyuyorsan bil ki temizlik bakımı ve macun bakımı gelmiştir masraflıdır. Tamir edilip edilmediğine bak vidalarına bak tornavida izi var mı ya da vidayı saklamak için etiketler kaldırılmış mı gibisinden. Orijinal kolunu bulman biraz zor olur bulabilirsen orijinal kol ile satanı al. Letgo, Sahibinden üzerinden alabilirsin fakat benim tavsiyem yüz yüze görüşüp olduğun ilden alman olacaktır. Bir de kırık alman gerek ki piyasadaki çoğu PS3 kırık zaten. Aklıma gelenler bu kadar...

Teşekkürler.

Temizleri 5500 4000 arası bulabilirsin pazarlıkla. Ucuza verenler ya tamirlidir ya da sorunludur elinde patlama ihtimali yüksektir. Alırken mutlaka sıcaklık değerlene fanın sesine bak. Oyundayken çok fazla fan sesi duyuyorsan bil ki temizlik bakımı ve macun bakımı gelmiştir masraflıdır. Tamir edilip edilmediğine bak vidalarına bak tornavida izi var mı ya da vidayı saklamak için etiketler kaldırılmış mı gibisinden. Orijinal kolunu bulman biraz zor olur bulabilirsen orijinal kol ile satanı al. Letgo, sahibinden üzerinden alabilirsin fakat benim tavsiyem yüz yüze görüşüp olduğun ilden alman olacaktır. Bir de kırık alman gerek ki piyasadaki çoğu PS3 kırık zaten. Aklıma gelenler bu kadar...

Peki kırık cihazı orijinal haline döndürebiliyor muyuz? Ve İstanbul içi önerdiğiniz yerler var mı?

Teşekkürler.

Peki kırık cihazı orijinal haline döndürebiliyor muyuz? Ve İstanbul içi önerdiğiniz yerler var mı?
Evet fakat önermem. PKGİ THANOS vb. mağazalardan çoğu oyunu indirebilirsin yani orijinale gerek yok. İstanbul'da önerebileceğim bir yer yok maalesef. İkinci el sitelerinde satan dükkanlar bulursunuz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı