Nereden vax alınır?

Bütçeniz ne kadar? Islak mı, doğal mı görüntü istersiniz? Gratis, Watsons, çeşitli marketlerde bulabilirsiniz. Online üzerinden de alabilirsiniz, bütçe belirtirseniz öneri yaparım.

Buyurun o zaman, doğal görünüm ve güzel tutuşu var. Bana kalırsa ilk bunu deneyin, muhtemelen beğeneceksiniz. Beğenmezseniz aşağıdakine bakabilirsiniz;

Hocam iyi akşamlar baştaki ürünü satın aldım 3 4 gündür kullanıyorum daha çok saçlarımı sabitlemek için kullanıyorum memnunumda ama bana saçlarım daha rahat şekil almasına ve hacimli gözükmesi için bir ürün önerebilir misiniz?

Hocam iyi akşamlar baştaki ürünü satın aldım 3 4 gündür kullanıyorum daha çok saçlarımı sabitlemek için kullanıyorum memnunumda ama bana saçlarım daha rahat şekil almasına ve hacimli gözükmesi için bir ürün önerebilir misiniz?

Dediğiniz şekilde olan vaxlar saçı diken diken yapıyor. Rahatsız olmam derseniz berberlerdeki turuncu waxlar iş görür. Markalarını hatırlamıyorum ama genelde aynısını kullanıyorlar.

Selamlar böyle krem tarzı bir üründe mi yok birçok videoda gördüm adam krem tarzı birşeyi sürüyor saçı daha rahat şekil alıyor istediği modeli yapıyor saçlarım biraz gür olduğu için böyle birşey arıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı