Nereden yazlık iş bulunabilir?

Arda Uruç

Hectopat
Selamlar, 18 yaşındayım ve bu yaz çalışmak istiyorum mümkünse kıyı şeritlerindeki şehirlerde. Fakat tanıdık yok, doğru düzgün iş tecrübem yok. Sadece İngilizce biliyorum ve bilgisayar işlerine yatkınım, insanlarla iletişimim iyidir. İşe yararsa da asansör bakımı yapabilirim 😀. Nereden iş bulabilirim ya da daha önceki tecrübelerinizi aktarır mısınız? Komi, resepsiyonist gibi işler arıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Komi gibi işler arıyorum. yardımcı olabilir misiniz?
2 farklı yerde garsonluk yaptım. Tavuk Dünyası'nda sadece 1 günlüğüne yaptım.
1750668298831.png

İlk günden şu koskocaman tabağı çaprazlamasına 5-6 adet üst üste koyuyorlar elime ve tek elle koşturmak zorundasın. Daha yiyecekleri vesair bilmiyorum ve benden ona göre ayırt etmemi istiyorlardı. Adam akıllı doğru düzgün öğreten de olmadı. Aşağı inip menü almamı söylediler oradan boş zamanlarında baka baka öğrenirsin diyen bir tane aşçı oldu da, boş zaman pek olmadı ya sanki. İlk günden Runner'lık yaptırdılar. Akşam oldu saat 22'de ilk günden istifamı koydum. O yüzden komi/garson olmadan önce girdiğin yere dikkat et. :)

2 farklı yerde garsonluk yaptım. Tavuk Dünyası'nda sadece 1 günlüğüne yaptım.
Eki Görüntüle 2518666

İlk günden şu koskocaman tabağı çaprazlamasına 5-6 adet üst üste koyuyorlar elime ve tek elle koşturmak zorundasın. Daha yiyecekleri vesair bilmiyorum ve benden ona göre ayırt etmemi istiyorlardı. Adam akıllı doğru düzgün öğreten de olmadı. Aşağı inip menü almamı söylediler oradan boş zamanlarında baka baka öğrenirsin diyen bir tane aşçı oldu da, boş zaman pek olmadı ya sanki. İlk günden Runner'lık yaptırdılar. Akşam oldu saat 22'de ilk günden istifamı koydum. O yüzden komi/garson olmadan önce girdiğin yere dikkat et. :)
teşekkür ederim hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı