Zepett8 Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 14 Kasım 2023 #1 Merhaba, 2 yıldır HTML, CSS, JS ve PHP alanlarında çalışıyorum. Artık bir yerde yaptığım web sitelerini satmak istiyorum. Yaptığım siteleri nasıl ve nerede satabilirim? (Bionluk hariç.)
Merhaba, 2 yıldır HTML, CSS, JS ve PHP alanlarında çalışıyorum. Artık bir yerde yaptığım web sitelerini satmak istiyorum. Yaptığım siteleri nasıl ve nerede satabilirim? (Bionluk hariç.)
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 13 14 Kasım 2023 #2 Bionluk dışında R10 forumuna üye olursan webmasterların birçoğu sistemlerini orada pazarlıyor. Senin için de güzel bir startup olabilir.
Bionluk dışında R10 forumuna üye olursan webmasterların birçoğu sistemlerini orada pazarlıyor. Senin için de güzel bir startup olabilir.
Zepett8 Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 14 Kasım 2023 #3 animloss dedi: Bionluk dışında R10 forumuna üye olursan webmasterların birçoğu sistemlerini orada pazarlıyor. Senin için de güzel bir startup olabilir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum.
animloss dedi: Bionluk dışında R10 forumuna üye olursan webmasterların birçoğu sistemlerini orada pazarlıyor. Senin için de güzel bir startup olabilir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #4 R10.NET