ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.058 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #131 Bursa
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.307 Çözümler 10 28 Mart 2022 #132 AkiroSalad dedi: Dostum anlamadın herhalde, Anne tarafım Merzifonlu onu kastetmeye çalıştım Genişletmek için tıkla... Yok, annenin kim olduğunu merak ettim
AkiroSalad dedi: Dostum anlamadın herhalde, Anne tarafım Merzifonlu onu kastetmeye çalıştım Genişletmek için tıkla... Yok, annenin kim olduğunu merak ettim
3ns4r Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 381 Yer Bursa 28 Mart 2022 #133 AJFA dedi: Hobaa, bu konuda hemşerilerimi bulacağımı hiç tahmin etmezdim. Genişletmek için tıkla... Hocam ülkenin 1'de 40'ı, ne olsun zor yani.
AJFA dedi: Hobaa, bu konuda hemşerilerimi bulacağımı hiç tahmin etmezdim. Genişletmek için tıkla... Hocam ülkenin 1'de 40'ı, ne olsun zor yani.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #134 AJFA dedi: Hobaa, bu konuda hemşerilerimi bulacağımı hiç tahmin etmezdim. Genişletmek için tıkla... Artık kurtulacağım buradan.
AJFA dedi: Hobaa, bu konuda hemşerilerimi bulacağımı hiç tahmin etmezdim. Genişletmek için tıkla... Artık kurtulacağım buradan.
AkiroSalad Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 72 Makaleler 1 Yer İstanbul 28 Mart 2022 #135 insann dedi: Yok, annenin kim olduğunu merak ettim Genişletmek için tıkla... Söylememeyi tercih ederim.
insann dedi: Yok, annenin kim olduğunu merak ettim Genişletmek için tıkla... Söylememeyi tercih ederim.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.307 Çözümler 10 28 Mart 2022 #136 AkiroSalad dedi: Söylememeyi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Kişisel bilgi sonuçta. Ben olsam ben de söylemezdim Hiç geliyor musun Merzifon'a ? Gerçi babalar annelerin memleketine gitmeyi fazla sevmez ama
AkiroSalad dedi: Söylememeyi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Kişisel bilgi sonuçta. Ben olsam ben de söylemezdim Hiç geliyor musun Merzifon'a ? Gerçi babalar annelerin memleketine gitmeyi fazla sevmez ama
AkiroSalad Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 72 Makaleler 1 Yer İstanbul 28 Mart 2022 #137 insann dedi: Kişisel bilgi sonuçta. Ben olsam ben de söylemezdim Hiç geliyor musun Merzifon'a ? Gerçi babalar annelerin memleketine gitmeyi fazla sevmez ama Genişletmek için tıkla... Geçen yaz annemlerle gittim de, babam gelmedi elbette. (Bu yaz Merzifon'da değil de, Çanakkale'de ufak bir gezi planlıyoruz.) Ayrıca burada fazla Amasyalı birilerine denk gelmemiştim ama gördüğüm iyi oldu
insann dedi: Kişisel bilgi sonuçta. Ben olsam ben de söylemezdim Hiç geliyor musun Merzifon'a ? Gerçi babalar annelerin memleketine gitmeyi fazla sevmez ama Genişletmek için tıkla... Geçen yaz annemlerle gittim de, babam gelmedi elbette. (Bu yaz Merzifon'da değil de, Çanakkale'de ufak bir gezi planlıyoruz.) Ayrıca burada fazla Amasyalı birilerine denk gelmemiştim ama gördüğüm iyi oldu
mericcerbay Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #139 okaykaya dedi: Kimliğinize göre nerelisiniz? Ya da kendini nereli olarak tanımlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Antalya.
okaykaya dedi: Kimliğinize göre nerelisiniz? Ya da kendini nereli olarak tanımlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Antalya.
361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.734 Çözümler 13 29 Mart 2022 #140 Kars.