yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 C Pil diyor ama C pil yazınca bir sürü farklı boyutlu pil çıkıyor. Mümkünse şarj edilebilir pillerden önerirseniz sevinirim.
C Pil diyor ama C pil yazınca bir sürü farklı boyutlu pil çıkıyor. Mümkünse şarj edilebilir pillerden önerirseniz sevinirim.
Mustafa 70 Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 166 Makaleler 1 16 Ağustos 2023 #2 yusuamafyok dedi: C Pil diyor ama C pil yazınca bir sürü farklı boyutlu pil çıkıyor. Mümkünse şarj edilebilir pillerden önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... hocam almadiysaniz isten. dönünce atayim
yusuamafyok dedi: C Pil diyor ama C pil yazınca bir sürü farklı boyutlu pil çıkıyor. Mümkünse şarj edilebilir pillerden önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... hocam almadiysaniz isten. dönünce atayim
yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #3 Mustafa 70 dedi: Hocam almadiysaniz isten. Dönünce atayim Genişletmek için tıkla... Tm daha almaktan vazgectım az daha para bulup başka bir tane alacağım ama yıne aynı pil bekliyorum
Mustafa 70 dedi: Hocam almadiysaniz isten. Dönünce atayim Genişletmek için tıkla... Tm daha almaktan vazgectım az daha para bulup başka bir tane alacağım ama yıne aynı pil bekliyorum