bruhy53 Decapat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #1 Uzmanlar bu yaz fiyatların düzeliceğini söylüyorlar. Şimdi ben yazın nerf almayı planlıyorum ama pahalılar. Uzmanların söyledikleri doğru mu sizce yani tutar mı tahminleri? Eğer tutarsa iyi olur.
Uzmanlar bu yaz fiyatların düzeliceğini söylüyorlar. Şimdi ben yazın nerf almayı planlıyorum ama pahalılar. Uzmanların söyledikleri doğru mu sizce yani tutar mı tahminleri? Eğer tutarsa iyi olur.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.053 Çözümler 51 22 Mart 2022 #2 Düşmesi için herhangi bir sebep göremiyorum. Türkiye de yaşıyoruz alabileceğinizi en kısa zamanda alın büyük ihtimalle indirim değil zam gelir.
Düşmesi için herhangi bir sebep göremiyorum. Türkiye de yaşıyoruz alabileceğinizi en kısa zamanda alın büyük ihtimalle indirim değil zam gelir.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 22 Mart 2022 #3 O uzmanlar hep konuşuyor ve vaat ettikleri tarih gelince işler tam tersine dönünce yok oluyorlar.