SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.054 Çözümler 25 7 Temmuz 2024 #11 KAPARU dedi: Vah vah ne yapsak ki şimdi dava edecek neromuz kalmadı yeni paket mi alsak? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam artık biskrem alacağım o tek taraflı ters yapsalar bile fark etmem.
KAPARU dedi: Vah vah ne yapsak ki şimdi dava edecek neromuz kalmadı yeni paket mi alsak? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam artık biskrem alacağım o tek taraflı ters yapsalar bile fark etmem.
KAPARU Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 284 Yer Konya 7 Temmuz 2024 #12 SiyahiBeyfendi dedi: Neronun sahibi ülker değilmiş vazgeçtim artık neronun sahibine açacağım. Genişletmek için tıkla... Neronun sahibi ile paket mi açacaksın ney?
SiyahiBeyfendi dedi: Neronun sahibi ülker değilmiş vazgeçtim artık neronun sahibine açacağım. Genişletmek için tıkla... Neronun sahibi ile paket mi açacaksın ney?
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.054 Çözümler 25 7 Temmuz 2024 #13 KAPARU dedi: Neronun sahibi ile paket mi açacaksın ne? Genişletmek için tıkla... Davayı hocam kabul edilemez bir hata bu.
KAPARU dedi: Neronun sahibi ile paket mi açacaksın ne? Genişletmek için tıkla... Davayı hocam kabul edilemez bir hata bu.
lll.1.l1l Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Sistem Özellikleri 14.Nesil Core i5 14500HX-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #14 SiyahiBeyfendi dedi: Bilmiyorum hocam artık biskrem alacağım o tek taraflı ters yapsalar bile fark etmem. Genişletmek için tıkla... Puturuş markete gidin iade edin 15.000 puan verecekler.
SiyahiBeyfendi dedi: Bilmiyorum hocam artık biskrem alacağım o tek taraflı ters yapsalar bile fark etmem. Genişletmek için tıkla... Puturuş markete gidin iade edin 15.000 puan verecekler.