Neron 6600 sistem 17.000 TL'ye alınır mı?

Ben B450M yaptım da malzemelerin kalitesi ne için gerekli uzun ömür içinmi yoksa FPS değerinde etkisi olur mu?

B450 yerine MSI MAG A550bn oneririm. Pf PSU pek iyi degil. A520 ise OC yapilamiyor. Yapacaksan B450 de secebilirsin ama fiyat artiyor. Agi SSD, RAM bunlar pek iyi parcalar degil.

B450 yerine MSI MAG A550bn oneririm. Pf PSU pek iyi degil. A520 ise OC yapilamiyor. Yapacaksan B450 de secebilirsin ama fiyat artiyor. Agi SSD, RAM bunlar pek iyi parcalar degil.
Sağol reis seni baya uğraştırdım sen gene güzel bi sistem görürsen söylersin bu arada mağazası olan bi yer varmı itopya sinerji bunların mağazasi yok Ankara'da

Sağ ol reis seni bayağı uğraştırdım sen gene güzel bir sistem görürsen söylersin bu arada mağazası olan bir yer var mı İtopya Sinerji bunların mağazasi yok Ankara'da.

Gaming.Gen.TR, PcKolik magazasi da var ama İstanbul diye biliyorum, genellikle oraya aciyorlar...

Sahsen 17k 4060 sistem dusebilir. Bekle derim.

Gaming.Gen.TR, PcKolik magazasi da var ama İstanbul diye biliyorum, genellikle oraya aciyorlar...

Beklerim reis teşekkür ederim

Beklerim reis teşekkür ederim
Stok yenilendi suanki haline bakarmisin okuldayim şuan

Sahsen 17k 4060 sistem dusebilir. Bekle derimaniyesinde bitti bu ne

Saniyesinde bitti bu ne a

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…