Ben b450m yaptım da malzemelerin kalitesi ney için gerekli uzun ömür içinmi yoksa fps değerinde etkisi olurmuPSU MSI MAG A550bn yapilabilir. Eh iste parcalar...
Ben B450M yaptım da malzemelerin kalitesi ne için gerekli uzun ömür içinmi yoksa FPS değerinde etkisi olur mu?
Sağol reis seni baya uğraştırdım sen gene güzel bi sistem görürsen söylersin bu arada mağazası olan bi yer varmı itopya sinerji bunların mağazasi yok Ankara'daB450 yerine MSI MAG A550bn oneririm. Pf PSU pek iyi degil. A520 ise OC yapilamiyor. Yapacaksan B450 de secebilirsin ama fiyat artiyor. Agi SSD, RAM bunlar pek iyi parcalar degil.
Sağ ol reis seni bayağı uğraştırdım sen gene güzel bir sistem görürsen söylersin bu arada mağazası olan bir yer var mı İtopya Sinerji bunların mağazasi yok Ankara'da.
Beklerim reis teşekkür ederimGaming.Gen.TR, PcKolik magazasi da var ama İstanbul diye biliyorum, genellikle oraya aciyorlar...
Sahsen 17k 4060 sistem dusebilir. Bekle derim.
Stok yenilendi suanki haline bakarmisin okuldayim şuanBeklerim reis teşekkür ederim
Gaming.Gen.TR, PcKolik magazasi da var ama İstanbul diye biliyorum, genellikle oraya aciyorlar...
Sahsen 17k 4060 sistem dusebilir. Bekle derimaniyesinde bitti bu ne
Saniyesinde bitti bu ne aGaming.Gen.TR, PcKolik magazasi da var ama İstanbul diye biliyorum, genellikle oraya aciyorlar...
Sahsen 17k 4060 sistem dusebilir. Bekle derim.
Alınmazmı
Alınmaz mı?
Psuyu değiştirsem 18 bine alsam hem ankarada mağazasıda varAlinmaz.
500 fazlasina duzgun PSU'lu var cunku.
PSU'yu değiştirsem 18 bine alsam hem Ankara'da mağazasıda var.