XeonisH4wkz Decapat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 349 17 Kasım 2020 #11 Tamam kardeşim sen 90ların oyunu için yüzlerce lira para ver ?
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.665 Makaleler 1 Çözümler 11 17 Kasım 2020 #12 zlatanoğulları dedi: Aynı zamanda oyunlar hakkında bir konum var. Oraya bakıp oynamaya değer oyunlar görebilirsiniz. NES Oyun Tavsiyesi Oynadığım oyunlardan sıkıldığım için yeni NES oyunları arıyorum. Oynamaya değer iyi oyunları atarsanız sevinirim. (Bendeki oyunlar) www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bende mobilde NES-PS1-PSP-PS2 emulatörleri kurdum ama nereden güvenli ROM indirebilirim bilmiyorum. Site öneriniz var mı?
zlatanoğulları dedi: Aynı zamanda oyunlar hakkında bir konum var. Oraya bakıp oynamaya değer oyunlar görebilirsiniz. NES Oyun Tavsiyesi Oynadığım oyunlardan sıkıldığım için yeni NES oyunları arıyorum. Oynamaya değer iyi oyunları atarsanız sevinirim. (Bendeki oyunlar) www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bende mobilde NES-PS1-PSP-PS2 emulatörleri kurdum ama nereden güvenli ROM indirebilirim bilmiyorum. Site öneriniz var mı?
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #13 Az001 dedi: Hocam bende mobilde NES-PS1-PSP-PS2 emulatörleri kurdum ama nereden güvenli ROM indirebilirim bilmiyorum. Site öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... FREE ROMs ISOs Download for SNES, NES, GBA, PSX, MAME, PS2, PSP, N64, NDS, ps1 - wowroms.com Download Video Games Roms ISOs fo free! massive rom Emulators and Extra waiting you on Wowroms! wowroms.com Hocam ben bu siteyi kullanıyordum fakat güvenlimi hiçbir fikrim yok.
Az001 dedi: Hocam bende mobilde NES-PS1-PSP-PS2 emulatörleri kurdum ama nereden güvenli ROM indirebilirim bilmiyorum. Site öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... FREE ROMs ISOs Download for SNES, NES, GBA, PSX, MAME, PS2, PSP, N64, NDS, ps1 - wowroms.com Download Video Games Roms ISOs fo free! massive rom Emulators and Extra waiting you on Wowroms! wowroms.com Hocam ben bu siteyi kullanıyordum fakat güvenlimi hiçbir fikrim yok.