Oynadığım oyunlardan sıkıldığım için yeni NES oyunları arıyorum. Oynamaya değer iyi oyunları atarsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 638732
(Bendeki oyunlar)
Hi No Tori Hououhen: Gaou no Bouken, güzel mekaniklere ve ilginç bir konsepte sahip. Oynarken zevk alacağını düşünüyorum.
Monster İn My Pocket, Harika bölüm tasarımlarına, güzel müziklere ve birbirinden farklı boss sitemine sahip bir oyun.
Kirby's Adventure, Farklı bölümlere, çeşitli özel güçlere, güzel müziklere ve farklı boss sistemine sahip en sevdiğim oyun.
Zanac, Oyunun zorluk seviyesi oyuncunun oynayış biçimine göre şekillenen, görsel anlamda muhteşem ve çeşitli özel güçlere sahip bir oyun.
Nekketsu serisi, bu serinin en az bir oyununu denemeni istiyorum. Bu serinin oyunlarının günümüzde bile zevkle oynanacağına garanti veriyorum. Özellikle Goal 3 tam bir efsane.
Shufflepuck Cafe, air hockey'in nes versiyonu, eğlenceli bir oyun.
Super Mario Bros 3, Nesin en güzel Mario oyunu.
Elevator Action, Yüksek bir binanın en üst katından başlayıp aşağıya inene kadar düşmanlarla cebelleşeceğin güzel bir oyun.
@zlatanoğulları Bu arada NES hakkında istediğin her konuda sana yardımcı olabilirim, sprite düzenlemeden tut mod yapımına kadar bilgim var.