E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.633 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Ağustos 2022 #11 ÜlkerÇikolata dedi: Hadi bendensin 2. nesil olsun . Genişletmek için tıkla... 2. nesilde de yok
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #12 erme dedi: 1. nesilde Ryzen 9 yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisizliğim ile sınamanız beni üzdü
erme dedi: 1. nesilde Ryzen 9 yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisizliğim ile sınamanız beni üzdü
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.633 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Ağustos 2022 #13 18 yaş altı biri moderatör olmuştu. Sende olursun belki. @IchBinMarqE macOS moderatörlüğün hayırlı olsun Sanırım yeni moderatör oldun 😀 Hayırlı olsun. Yeni görevinde başarılar diliyorum, iyi ban atmalar. www.technopat.net
18 yaş altı biri moderatör olmuştu. Sende olursun belki. @IchBinMarqE macOS moderatörlüğün hayırlı olsun Sanırım yeni moderatör oldun 😀 Hayırlı olsun. Yeni görevinde başarılar diliyorum, iyi ban atmalar. www.technopat.net
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #14 erme dedi: 18 yaş altı biri moderatör olmuştu. Sende olursun belki. @IchBinMarqE macOS moderatörlüğün hayırlı olsun Sanırım yeni moderatör oldun 😀 Hayırlı olsun. Yeni görevinde başarılar diliyorum, iyi ban atmalar. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Moderatör değil Cumhurbaşkanı olunca. Yoksa bende o para ne arar.
erme dedi: 18 yaş altı biri moderatör olmuştu. Sende olursun belki. @IchBinMarqE macOS moderatörlüğün hayırlı olsun Sanırım yeni moderatör oldun 😀 Hayırlı olsun. Yeni görevinde başarılar diliyorum, iyi ban atmalar. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Moderatör değil Cumhurbaşkanı olunca. Yoksa bende o para ne arar.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.033 Çözümler 49 Yer İç Anadolu 16 Ağustos 2022 #15 12 lira falan normal satış fiyatı.