İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 28 Mart 2022 #1 Şu ürünü almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi? https://www.nesiltech.com/urun/id-cooling-se-224-xt-red-120mm-4pin-pwm-kirmizi
Şu ürünü almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi? https://www.nesiltech.com/urun/id-cooling-se-224-xt-red-120mm-4pin-pwm-kirmizi
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #2 Akakçe listelemiş. Güvenilire benziyor. Artı 0 Eksi
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 28 Mart 2022 #3 Güvenilir, daha önce alışveriş yaptım. Artı 0 Eksi
KS KS İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 28 Mart 2022 #4 inPijamas dedi: Güvenilir, daha önce alışveriş yaptım. Genişletmek için tıkla... Direkt sitesi üzerinden mi yoksa farklı bir pazar yerindeki üyeliği üzerinden mi alışveriş yaptınız? Artı 0 Eksi
inPijamas dedi: Güvenilir, daha önce alışveriş yaptım. Genişletmek için tıkla... Direkt sitesi üzerinden mi yoksa farklı bir pazar yerindeki üyeliği üzerinden mi alışveriş yaptınız?
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 28 Mart 2022 #5 İbrahim Güler dedi: Direkt sitesi üzerinden mi yoksa farklı bir pazar yerindeki üyeliği üzerinden mi alışveriş yaptınız? Genişletmek için tıkla... Sitesi üzerinden yaptım, aldığım ürünü öğlen aldım hatta aynı gün güzelce paketleyip yollamışlardı. Artı 0 Eksi
İbrahim Güler dedi: Direkt sitesi üzerinden mi yoksa farklı bir pazar yerindeki üyeliği üzerinden mi alışveriş yaptınız? Genişletmek için tıkla... Sitesi üzerinden yaptım, aldığım ürünü öğlen aldım hatta aynı gün güzelce paketleyip yollamışlardı.
KS KS İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 28 Mart 2022 #6 inPijamas dedi: Sitesi üzerinden yaptım, aldığım ürünü öğlen aldım hatta aynı gün güzelce paketleyip yollamışlardı. Genişletmek için tıkla... Umarım herkeste olduğu gibi termal macun çıkar bu ürünün içinden. Artı 0 Eksi
inPijamas dedi: Sitesi üzerinden yaptım, aldığım ürünü öğlen aldım hatta aynı gün güzelce paketleyip yollamışlardı. Genişletmek için tıkla... Umarım herkeste olduğu gibi termal macun çıkar bu ürünün içinden.