Nesine hesabı ve para yatırma/çekme

hsncagan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kısa zaman içinde 18 oluyorum. Nesine hesabı açmak istiyorum. Anladığım kadarıyla Papara üzerinden para yatırılamıyor. Bu IBAN üzerinden yatırma olayı oluyor mu bileniniz varsa açıklarsa sevinirim. Olmuyorsa banka kartı(kredi kartı istemiyorum) ve banka hesabı mı olması gerekiyor her türlü? Son olarak doğum günümden sonraki açabiliyor muyuz hesabı? Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar merhaba, kısa zaman içinde 18 oluyorum. Nesine hesabı açmak istiyorum. Anladığım kadarıyla Papara üzerinden para yatırılamıyor. Bu IBAN üzerinden yatırma olayı oluyor mu bileniniz varsa açıklarsa sevinirim. Olmuyorsa banka kartı(kredi kartı istemiyorum) ve banka hesabı mı olması gerekiyor her türlü? Son olarak doğum günümden sonraki açabiliyor muyuz hesabı? Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar merak edenler için yazayım. Papara’dan direk zaten olmuyor, IBAN’a gönderme kısmında ise bende kurumsal hesaba para gönderemezsin yazdı Papara. Yani her türlü banka hesabı gerekiyor bilginiz olsun.

Son düzenleme:
H

Arkadaşlar merak edenler için yazayım. Papara'dan direk zaten olmuyor, IBAN'a gönderme kısmında ise bende kurumsal hesaba para gönderemezsin yazdı Papara. Yani her türlü banka hesabı gerekiyor bilginiz olsun.

Hocam misli.com gibi alternatifleri denediniz mi? Onlarda durum nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı