TexFool Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2025 #1 Nesine'de bir hesaba farklı telefonlardan aynı anda kullansak sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2025
LokuMM Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 223 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ekim 2025 #2 Hocam, web sitesindeki kullanım şartlarında öyle bir şey göremedim ben. Sorduğunuz soruyla ilgili olabilecek maddelerse şunlar: Sanal Ortam Bayi Üyelik Sözleşmesi’ndeki 4.2.1 ve 7.3.8 sayılı maddeler. Sorumlu Oyun’daki “Sorumlu Oyunun İlkeleri – Sorumlu Oyun Davranışları” kısmı. Elbette, bu maddeler spesifik olarak sorduğunuz sorunun cevabı değil ama alakalı gibi göründüğü için eklemek istedim. Sorunuzun cevabını, böyle bir şey denemediğim için bilemem. Bunun hakkında şüpheniz hâlâ varsa müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Hocam, web sitesindeki kullanım şartlarında öyle bir şey göremedim ben. Sorduğunuz soruyla ilgili olabilecek maddelerse şunlar: Sanal Ortam Bayi Üyelik Sözleşmesi’ndeki 4.2.1 ve 7.3.8 sayılı maddeler. Sorumlu Oyun’daki “Sorumlu Oyunun İlkeleri – Sorumlu Oyun Davranışları” kısmı. Elbette, bu maddeler spesifik olarak sorduğunuz sorunun cevabı değil ama alakalı gibi göründüğü için eklemek istedim. Sorunuzun cevabını, böyle bir şey denemediğim için bilemem. Bunun hakkında şüpheniz hâlâ varsa müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
TexFool Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2025 #3 Eyvallah kral üşenmeyip arastırdığın için teşekkür ederim
LokuMM Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 223 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Kasım 2025 #4 TexFool dedi: Eyvallah kral üşenmeyip arastırdığın için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. Rica ederim.
TexFool dedi: Eyvallah kral üşenmeyip arastırdığın için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. Rica ederim.