C# Nesne tabanlı programlama kodu hata veriyor

Decorous

Hectopat
Daha fazla  
Biraz C# temelim var ama geliştirmek için C# Nesne Tabanlı Programlama kursuna başladım.
Videoda izlediğim Personel Takip Otomasyonu uygulamasının aynısını yapmaya çalıştım. (Videoya baka baka yapmama rağmen ufak bir şey kaçırmış olabilirim.)
Aslında bu hata uygulama yapımının ortalarında da vardı ama çok dert etmedim basit çözerim sonra dönerim diye ama yapamadım :/

Maaş bilgilerini giriyorum:

Kaydet butonuna bastığımda bu hatayı alıyorum:

Kodların tamamını nasıl paylaşmam gerektiğini bilmiyorum zaten programı başka bir klasörden açsam bile hata veriyor, paylaşmam işe yaramazdı sanırım.
Yardımcı olur musunuz?

Veri tabanının SS'ini bırakır mısın?

Veritabanınızda ilgili tabloda primary key mevcut ise MAA sınıfında primary key tanımlı mı? Kullandığınız orm doğal olarak primary key olmadan insert işlemini desteklemiyor olmalı.

Veri tabanının SS'ini bırakır mısın?

Veritabanınızda ilgili tabloda primary key mevcut ise MAA sınıfında primary key tanımlı mı? Kullandığınız orm doğal olarak primary key olmadan insert işlemini desteklemiyor olmalı.
Hocam bahsettiğiniz gibi primary key şeklinde değilmiş değişiklikleri yapıp kayıt ettiğimde böyle bir hata alıyorum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2431043

Eki Görüntüle 2431048Hocam bahsettiğiniz gibi primary key şeklinde değilmiş değişiklikleri yapıp kayıt ettiğimde böyle bir hata alıyorum
Tabloda veri olmadığını düşünüyorum, aslında bir sorun yaratmaması gerekir, kullandığınız programda; bu mesajdaki "prevent saving changes that require the table to be recreated" şeklindeki bir setting var mı onu kontrol edin, bazı alter table işlemlerinde illa ki drop istiyor olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…