P pc123456 Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 112 19 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar 10. sınıfım. C# görüyorum kodlama derslerinde uyudum çalışmaya en baştan başlayacağım. Nereden çalışabilirim? 70 alamazsam sınıfta kalacağım.
Merhaba arkadaşlar 10. sınıfım. C# görüyorum kodlama derslerinde uyudum çalışmaya en baştan başlayacağım. Nereden çalışabilirim? 70 alamazsam sınıfta kalacağım.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.636 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #2 Temel konuları anlatıyor başlangıç olarak buna bakabilirsin. 1 saat göz korkutuyorsa her konuyu ayrı ayrı video olarak da paylaşmıştı bu birleştirilmiş hali. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Temel konuları anlatıyor başlangıç olarak buna bakabilirsin. 1 saat göz korkutuyorsa her konuyu ayrı ayrı video olarak da paylaşmıştı bu birleştirilmiş hali. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 434 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #3 pc123456 dedi: Merhaba arkadaşlar 10. sınıfım. C# görüyorum kodlama derslerinde uyudum çalışmaya en baştan başlayacağım. Nereden çalışabilirim? 70 alamazsam sınıfta kalacağım. Genişletmek için tıkla... Bende 10. sınıfım dersi takip eden arkadaşlarınızdan notları alıp çalışabilirsiniz genellikle hoca yazdigi ornekten soruyor.
pc123456 dedi: Merhaba arkadaşlar 10. sınıfım. C# görüyorum kodlama derslerinde uyudum çalışmaya en baştan başlayacağım. Nereden çalışabilirim? 70 alamazsam sınıfta kalacağım. Genişletmek için tıkla... Bende 10. sınıfım dersi takip eden arkadaşlarınızdan notları alıp çalışabilirsiniz genellikle hoca yazdigi ornekten soruyor.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.569 Makaleler 25 Çözümler 169 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 20 Nisan 2025 #4 pc123456 dedi: Merhaba arkadaşlar 10. sınıfım. C# görüyorum kodlama derslerinde uyudum çalışmaya en baştan başlayacağım. Nereden çalışabilirim? 70 alamazsam sınıfta kalacağım. Genişletmek için tıkla... BTK Akademide ve Ebada ilgili dersin anlatımları var. Ama zamanında yetersiz bulduğumdan Murat Yücedağ'ın Udemy kurslarını aldım.
pc123456 dedi: Merhaba arkadaşlar 10. sınıfım. C# görüyorum kodlama derslerinde uyudum çalışmaya en baştan başlayacağım. Nereden çalışabilirim? 70 alamazsam sınıfta kalacağım. Genişletmek için tıkla... BTK Akademide ve Ebada ilgili dersin anlatımları var. Ama zamanında yetersiz bulduğumdan Murat Yücedağ'ın Udemy kurslarını aldım.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 434 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #5 Bayram Reis dedi: BTK akademide ve EBA'da ilgili dersin anlatımları var. Ama zamanında yetersiz bulduğumdan Murat yücedağ'ın Udemy kurslarını aldım. Genişletmek için tıkla... Udemy'de 7 gunluk ücretsiz deneme vardi onu da kullanabilir.
Bayram Reis dedi: BTK akademide ve EBA'da ilgili dersin anlatımları var. Ama zamanında yetersiz bulduğumdan Murat yücedağ'ın Udemy kurslarını aldım. Genişletmek için tıkla... Udemy'de 7 gunluk ücretsiz deneme vardi onu da kullanabilir.