jerdemm Kilopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 161 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2019 #1 İnternette gördüğüm bütün çözüm önerilerini denedım pes etmek üzereyim. Sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor. Format mı atmam gerekli bir türlü sürümü yükleyemedim.
İnternette gördüğüm bütün çözüm önerilerini denedım pes etmek üzereyim. Sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor. Format mı atmam gerekli bir türlü sürümü yükleyemedim.
Yolun Yolcusu Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 747 19 Eylül 2019 #2 Microsoft fix it kurup tekrar deneyiniz.
jerdemm Kilopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 161 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2019 #3 Yolun Yolcusu dedi: Microsoft fix it kurup tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla... malesef fayda etmedi Format attıktan sonra güncellemeleri kapatmadan direk framework u güncelledim, düzeltemeyenler son çare format atsın benım gibi. Son düzenleme: 20 Eylül 2019
Yolun Yolcusu dedi: Microsoft fix it kurup tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla... malesef fayda etmedi Format attıktan sonra güncellemeleri kapatmadan direk framework u güncelledim, düzeltemeyenler son çare format atsın benım gibi.