Mehmet Kaan ayd Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #1 .NET Framework 3.5 şöyle bir hata alıyorum çözümünü araştırdım ama bulamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2022
.NET Framework 3.5 şöyle bir hata alıyorum çözümünü araştırdım ama bulamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi?
MızraklıAdam Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 513 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #2 Mehmet Kaan ayd dedi: .NET Framework 3.5 şöyle bir hata alıyorum çözümünü araştırdım ama bulamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi? Eki Görüntüle 1257455 Genişletmek için tıkla... Windows Update ve Windows modül yükleyicisi kapalıysa hem ayarlardan hem hizmetlerden açın. Artı 0 Eksi
Mehmet Kaan ayd dedi: .NET Framework 3.5 şöyle bir hata alıyorum çözümünü araştırdım ama bulamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi? Eki Görüntüle 1257455 Genişletmek için tıkla... Windows Update ve Windows modül yükleyicisi kapalıysa hem ayarlardan hem hizmetlerden açın.