saHran Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 252 Yer Ankara 1 Temmuz 2023 #1 .NET Framework kurarken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Eren_T Femtopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Kanka, bende de aynı sorun vardı. Ben bu siteden baktım ve sorunum çözüldü. Sana da tavsiye ederim: Net Freamwork 3.5 Yüklenmiyor Hatası Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Kanka, bende de aynı sorun vardı. Ben bu siteden baktım ve sorunum çözüldü. Sana da tavsiye ederim: Net Freamwork 3.5 Yüklenmiyor Hatası
KS KS saHran Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 252 Yer Ankara 1 Temmuz 2023 #3 Eren_T dedi: Kanka, bende de aynı sorun vardı. Ben bu siteden baktım ve sorunum çözüldü. Sana da tavsiye ederim: Net Freamwork 3.5 Yüklenmiyor Hatası Genişletmek için tıkla... Bu offline indirme linkini kurdum indirdim açtım bir sürü şey çıktı önüme ne yapmalıyım. Eren_T dedi: Kanka, bende de aynı sorun vardı. Ben bu siteden baktım ve sorunum çözüldü. Sana da tavsiye ederim: Net Freamwork 3.5 Yüklenmiyor Hatası Genişletmek için tıkla... Alttakini denerken de olmadı böyle bir sorunla karşılaştım ne yapmalıyım. Son düzenleme: 1 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Eren_T dedi: Kanka, bende de aynı sorun vardı. Ben bu siteden baktım ve sorunum çözüldü. Sana da tavsiye ederim: Net Freamwork 3.5 Yüklenmiyor Hatası Genişletmek için tıkla... Bu offline indirme linkini kurdum indirdim açtım bir sürü şey çıktı önüme ne yapmalıyım. Eren_T dedi: Kanka, bende de aynı sorun vardı. Ben bu siteden baktım ve sorunum çözüldü. Sana da tavsiye ederim: Net Freamwork 3.5 Yüklenmiyor Hatası Genişletmek için tıkla... Alttakini denerken de olmadı böyle bir sorunla karşılaştım ne yapmalıyım.
Eren_T Femtopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #4 Knk Net Freamwork 3.5 Yüklenmiyor Hatası devamında da bir şey söylüyor ona da bir bak olmazsa bilmiyorum ben de olmuştu. Artı 0 Eksi
Knk Net Freamwork 3.5 Yüklenmiyor Hatası devamında da bir şey söylüyor ona da bir bak olmazsa bilmiyorum ben de olmuştu.
KS KS saHran Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 252 Yer Ankara 1 Temmuz 2023 #5 Eren_T dedi: Kanka Net Freamwork 3.5 Yüklenmiyor Hatası devamında da bir şey söylüyor ona da bir bak olmazsa bilmiyorum ben de olmuştu. Genişletmek için tıkla... Özelliği açamıyorum Windows'un güncelleştirmelerini yapıyorum. Artı 0 Eksi
Eren_T dedi: Kanka Net Freamwork 3.5 Yüklenmiyor Hatası devamında da bir şey söylüyor ona da bir bak olmazsa bilmiyorum ben de olmuştu. Genişletmek için tıkla... Özelliği açamıyorum Windows'un güncelleştirmelerini yapıyorum.
Eren_T Femtopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #6 Bilmiyorum kankam Artı 0 Eksi