Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2022 #1 Hata bu arkadaşlar. İnternete bağlı değilsiniz diyor ama bağlıyım. Windows Update falan açık. Offline olarak kurmayı denedim yine olmadı. Ne yapmam gerek?
Hata bu arkadaşlar. İnternete bağlı değilsiniz diyor ama bağlıyım. Windows Update falan açık. Offline olarak kurmayı denedim yine olmadı. Ne yapmam gerek?
İFenomeno Decapat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 144 Yer İstanbul / Zeytinburnu ♥ Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Druckerpresse 15 Temmuz 2022 #2 Windows özelliklerini aç yaz arama kısmına ve oradan .NET Framework 3.5'i aktif et. Windows 10 ile yüklü geliyor zaten. Artı 0 Eksi
Windows özelliklerini aç yaz arama kısmına ve oradan .NET Framework 3.5'i aktif et. Windows 10 ile yüklü geliyor zaten.
KS KS Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2022 #3 İFenomeno dedi: Windows özelliklerini aç yaz arama kısmına ve oradan .NET Framework 3.5'i aktif et. Windows 10 ile yüklü geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Aktif ettim hocam yine aynı hata. Windows 8.1 kullanıyorum. Bu kez de hata bu. Artı 0 Eksi
İFenomeno dedi: Windows özelliklerini aç yaz arama kısmına ve oradan .NET Framework 3.5'i aktif et. Windows 10 ile yüklü geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Aktif ettim hocam yine aynı hata. Windows 8.1 kullanıyorum. Bu kez de hata bu.