zXET Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 308 Yer Tekirdağ 15 Mart 2022 #1 Böyle bir hata veriyor. Diğer sürümleri kaldırıp bunu yüklemeye çalıştım ama beceremiyorum bir türlü. PES 2018 için bu Framework lazım fakat zaten yüklü deyip yüklenmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Böyle bir hata veriyor. Diğer sürümleri kaldırıp bunu yüklemeye çalıştım ama beceremiyorum bir türlü. PES 2018 için bu Framework lazım fakat zaten yüklü deyip yüklenmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
zSakura Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 279 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #2 .NET Framework bu bilgisayarda zaten yüklü. zSakura dedi: .NET Framework bu bilgisayarda zaten yüklü. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana programı program ekle kaldırdan silmeye çalışın olmuyorsa ek yazılımlar ile yapabilirsiniz silme işlemini. Artı 0 Eksi
.NET Framework bu bilgisayarda zaten yüklü. zSakura dedi: .NET Framework bu bilgisayarda zaten yüklü. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana programı program ekle kaldırdan silmeye çalışın olmuyorsa ek yazılımlar ile yapabilirsiniz silme işlemini.
KS KS zXET Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 308 Yer Tekirdağ 15 Mart 2022 #3 zSakura dedi: .NET Framework bu bilgisayarda zaten yüklü. Genişletmek için tıkla... Yok ya öyle mi? Kaldırıp bu sürümü yüklemeye çalıştığımı belirtmeme rağmen neden böyle bir cevap yazma gereği duydun? zSakura dedi: .NET Framework bu bilgisayarda zaten yüklü. Şaka bir yana programı program ekle kaldırdan silmeye çalışın olmuyorsa ek yazılımlar ile yapabilirsiniz silme işlemini. Genişletmek için tıkla... Denedim ek yazılımlar da silmiyor. Ne illet şeymiş bu kadar zor olmamalı ya. Artı 0 Eksi
zSakura dedi: .NET Framework bu bilgisayarda zaten yüklü. Genişletmek için tıkla... Yok ya öyle mi? Kaldırıp bu sürümü yüklemeye çalıştığımı belirtmeme rağmen neden böyle bir cevap yazma gereği duydun? zSakura dedi: .NET Framework bu bilgisayarda zaten yüklü. Şaka bir yana programı program ekle kaldırdan silmeye çalışın olmuyorsa ek yazılımlar ile yapabilirsiniz silme işlemini. Genişletmek için tıkla... Denedim ek yazılımlar da silmiyor. Ne illet şeymiş bu kadar zor olmamalı ya.
zSakura Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 279 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #4 Hocam sildikten sonra bilgisayara reboot atın ( tekrardan başlatın ) düzelmesi lazım (eski sürümü sildikten sonra yüklemeye çalıştığınızda bu hatayı aldığımızı varsayarak yazdım) Artı 0 Eksi
Hocam sildikten sonra bilgisayara reboot atın ( tekrardan başlatın ) düzelmesi lazım (eski sürümü sildikten sonra yüklemeye çalıştığınızda bu hatayı aldığımızı varsayarak yazdım)
KS KS zXET Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 308 Yer Tekirdağ 15 Mart 2022 #5 zSakura dedi: Hocam sildikten sonra bilgisayara reboot atın ( tekrardan başlatın ) düzelmesi lazım (eski sürümü sildikten sonra yüklemeye çalıştığınızda bu hatayı aldığımızı varsayarak yazdım) Genişletmek için tıkla... Tekrar bi deniyorum. zSakura dedi: Hocam sildikten sonra bilgisayara reboot atın ( tekrardan başlatın ) düzelmesi lazım (eski sürümü sildikten sonra yüklemeye çalıştığınızda bu hatayı aldığımızı varsayarak yazdım) Genişletmek için tıkla... Yok yine olmadı. Artı 0 Eksi
zSakura dedi: Hocam sildikten sonra bilgisayara reboot atın ( tekrardan başlatın ) düzelmesi lazım (eski sürümü sildikten sonra yüklemeye çalıştığınızda bu hatayı aldığımızı varsayarak yazdım) Genişletmek için tıkla... Tekrar bi deniyorum. zSakura dedi: Hocam sildikten sonra bilgisayara reboot atın ( tekrardan başlatın ) düzelmesi lazım (eski sürümü sildikten sonra yüklemeye çalıştığınızda bu hatayı aldığımızı varsayarak yazdım) Genişletmek için tıkla... Yok yine olmadı.
zSakura Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 279 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #6 zXET dedi: Tekrar bi deniyorum. Yok yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Allah Allah . Bilmiyorum yabancı kaynaklara bak bilen vardır illaki Artı 0 Eksi
zXET dedi: Tekrar bi deniyorum. Yok yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Allah Allah . Bilmiyorum yabancı kaynaklara bak bilen vardır illaki