Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 962 Çözümler 1 25 Haziran 2024 #1 Bilgisayara .net Framework 4.8 kuruyorum, ancak kurulum uzun sürüyor ve ilerleme artmıyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Bilgisayara .net Framework 4.8 kuruyorum, ancak kurulum uzun sürüyor ve ilerleme artmıyor. Ne yapmam lazım?
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 Kurulumu iptal edip tekrar kurmayı deneyebilirsin. Bir de Microsoft'un kendi sitesinden download etmeni öneririm.
Kurulumu iptal edip tekrar kurmayı deneyebilirsin. Bir de Microsoft'un kendi sitesinden download etmeni öneririm.
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 962 Çözümler 1 25 Haziran 2024 #3 tomey dedi: Kurulumu iptal edip tekrar kurmayı deneyebilirsin. Bir de Microsoft'un kendi sitesinden download etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam interneti kapattığım için ilerlememiş teşekkür ederim. tomey dedi: Kurulumu iptal edip tekrar kurmayı deneyebilirsin. Bir de Microsoft'un kendi sitesinden download etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam yükleme başarılı olmadı ( yükleme sırasında önemli hata) mesajı alıyorum sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleme: 25 Haziran 2024
tomey dedi: Kurulumu iptal edip tekrar kurmayı deneyebilirsin. Bir de Microsoft'un kendi sitesinden download etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam interneti kapattığım için ilerlememiş teşekkür ederim. tomey dedi: Kurulumu iptal edip tekrar kurmayı deneyebilirsin. Bir de Microsoft'un kendi sitesinden download etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam yükleme başarılı olmadı ( yükleme sırasında önemli hata) mesajı alıyorum sorunu nasıl çözebilirim?