NET Framework hatası

banana45

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün hiçbir şey yokken bugün bilgisayarı açtığımda herhangi bir programı çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum. Başlangıç menüsünden Bluetooth Windows Update gibi uygulamaları açamıyorum, anca ayarlar üzerinden geldiğimde açılıyor fakat mesela şu an Bluetooth çalışmıyor, sorun gidericiler başlamıyor. Kısaca Windows'ta herhangi bir işlem yapamıyorum.
Hatalar aşağıdaki gibi ve zaten .NET Framework'un 4.8 versiyonuna sahibim. Birçok yöntem denedim fakat bir çözüme ulaşamadım (Windows güncelleştirmelerini geriye almaya çalıştım, CMD SFC /scannow gibi komutları yürütmeye denedim vs. vs, bazıları Windows güncelleştirmelerinin yapılmasını söylüyordu fakat Windows Update'de %0'da ve başlamıyor.
Uygulamalar üzerinden Microsoft'a dair ne varsa temizledim, ayrıca Windows özelliklerden de kapatmama rağmen şu an 4.8 versiyonunu indirmeye çalıştığımda hala bu sürümün olduğunu söylüyor ve bir programı açmaya çalıştığımda hala bir ilk fotoğrafta olduğu gibi .net Framework sürümünün olmadığını söylüyor, Technopat'ta benzer konular açılmış fakat hiçbiri çözüme ulaşamamış gibi gözüküyor.

- son işlemleri yaptıktan sonra windows update son fotoğraftaki gibi .net framework içeriyor artık fakat update hala %0'da ve başlamıyor.

Dosya Ekleri

• k1.PNG
    k1.PNG
    8,7 KB · Görüntüleme: 40
  • k9.PNG
    k9.PNG
    18,9 KB · Görüntüleme: 35
  • k8.PNG
    k8.PNG
    317,3 KB · Görüntüleme: 35
  • k3.PNG
    k3.PNG