esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #1 .NET Framework internetten yükleyince hata veriyor sisteminizde zaten var diye ama yok. Program ve özelliklerden açılabiliyor fakat başka yöntemi yok mu? Setupla yükleme gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
.NET Framework internetten yükleyince hata veriyor sisteminizde zaten var diye ama yok. Program ve özelliklerden açılabiliyor fakat başka yöntemi yok mu? Setupla yükleme gibi.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #2 Bu konuya göz atabilirsiniz. Çözüldü: .NET Framework 4.5.2 kurulumu ilerlemiyor PUBG Lite kurarken .NET Framework 4.5.2 sürümünü istedi. 4.5.2'yi indirdim ve kurarken ilerlemiyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. www.technopat.net
Bu konuya göz atabilirsiniz. Çözüldü: .NET Framework 4.5.2 kurulumu ilerlemiyor PUBG Lite kurarken .NET Framework 4.5.2 sürümünü istedi. 4.5.2'yi indirdim ve kurarken ilerlemiyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. www.technopat.net
esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #3 ByCrypto dedi: Bu konuya göz atabilirsiniz. Çözüldü: .NET Framework 4.5.2 kurulumu ilerlemiyor PUBG Lite kurarken .NET Framework 4.5.2 sürümünü istedi. 4.5.2'yi indirdim ve kurarken ilerlemiyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu sürüm 3.0 ve 2.0 için de çalışır mı?
ByCrypto dedi: Bu konuya göz atabilirsiniz. Çözüldü: .NET Framework 4.5.2 kurulumu ilerlemiyor PUBG Lite kurarken .NET Framework 4.5.2 sürümünü istedi. 4.5.2'yi indirdim ve kurarken ilerlemiyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu sürüm 3.0 ve 2.0 için de çalışır mı?
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #4 esadtetik dedi: Bu sürüm 3.0 ve 2.0 için de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama 4..5.2 sürümünü indirip deneyebilirsiniz.
esadtetik dedi: Bu sürüm 3.0 ve 2.0 için de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama 4..5.2 sürümünü indirip deneyebilirsiniz.