Herkese iyi akşamlar. Sabahtan beri uğraştığım bir sorun var ve artık gerçekten delirme noktasına geldim çözemediğimden dolayı. Arkadaş bana laptopunu getirdi bozulduğu için biraz inceleyince HDD'nin öldüğünü anladım. Ben de ufak bir araştırma yaptıktan sonra sorunu geçici olarak halledebileceğimi öğrendim. 32 GB SanDisk Cruzer Blade flash disk sipariş verdim ve WinToUSB programı aracılığıyla Windows 7 Starter 32 Bit kurdum USB'nin içine ve laptopu USB'den Boot ettim sıkıntısız olarak. Driverleri vs sorunsuz olarak kurdum, neyse biraz fazla uzattım. Denemek için bir oyun indirdiğimde net Framework 4.0'ın eksik olduğunu gördüm. İnternetten indirdim ancak hiçbir şekilde açamadım. Yani Setup'u açıyorum, hiçbir tepki yok. Ancak görev yöneticisinde işlemler kısmında Setup'un arkaplanda çalıştığı gözüküyordu. Yaklaşık bir 10 dk bekledikten sonra setup bir anda açıldı internette gezinirken. Daha sonra yüklemeyi yapmayı denedim, bu sefer de. "Yükleme başarılı olmadı. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor." Şeklinde hata verdi. İnternette bulduğum bütün çözüm yollarını denedim ama nafile. Artık gerçekten delirme noktasına geldim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.