musa kılıç Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar sitede yeniyim başlığı yanlış yere açmış olabilirim. .Net framework 3.5'i yükleyemiyorum. Yardım edebilir misiniz. Win 8 kullanıyorum. Microsoft'da anlatılanları denedim olmuyor. Kafayı yiyecem...... Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014
Arkadaşlar sitede yeniyim başlığı yanlış yere açmış olabilirim. .Net framework 3.5'i yükleyemiyorum. Yardım edebilir misiniz. Win 8 kullanıyorum. Microsoft'da anlatılanları denedim olmuyor. Kafayı yiyecem......
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2014 #2 Microsoft sunucularına çok yüklenme oluğunda bu tür şeyler oluyor. 3-4 saat sonra tekrar deneyin.
musa kılıç Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #3 Hayır sabahtan beri deniyorum. Online deniyorum resimdeki hatayı alıyorum. Offline olarak da yüklemek için exe dosyası bulamadım. Heryerde format cd sinden yapılışını anlatıo. Orda da dosya yok diye hata alıorm. Online deniyorum resimdeki hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014
Hayır sabahtan beri deniyorum. Online deniyorum resimdeki hatayı alıyorum. Offline olarak da yüklemek için exe dosyası bulamadım. Heryerde format cd sinden yapılışını anlatıo. Orda da dosya yok diye hata alıorm. Online deniyorum resimdeki hatayı alıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 6 Ekim 2014 #4 DNS kullanıyorsan kaldır. Eset yüklü ise kaldır. Güvenlik duvarını kapat. Hosts dosyasında Microsoft sunucularının engellenmediğinden emin ol.
DNS kullanıyorsan kaldır. Eset yüklü ise kaldır. Güvenlik duvarını kapat. Hosts dosyasında Microsoft sunucularının engellenmediğinden emin ol.