L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 27 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar .NET Framework yüklü fakat Assetto Corsa'yı çalıştırmaya çalışınca alttaki kutucuk geliyor ve yüklenmiyor. Sadece öyle bekliyor. Çözümü nedir? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 4,6 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar .NET Framework yüklü fakat Assetto Corsa'yı çalıştırmaya çalışınca alttaki kutucuk geliyor ve yüklenmiyor. Sadece öyle bekliyor. Çözümü nedir?
TaeTakemi Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 541 Çözümler 1 27 Ocak 2023 #2 Oyun dosyalarını doğruladınız mı? C'ye indirmeyi deneyin bende Terraria da oluyordu. Artı 0 Eksi
KS KS L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 27 Ocak 2023 #3 TaeTakemi dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı? C'ye indirmeyi deneyin bende Terraria da oluyordu. Genişletmek için tıkla... Evet doğruladım sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
TaeTakemi dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı? C'ye indirmeyi deneyin bende Terraria da oluyordu. Genişletmek için tıkla... Evet doğruladım sorun devam ediyor.
V v4lenci Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 138 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #4 Lil Wonka dedi: Evet doğruladım sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Lil Wonka dedi: Evet doğruladım sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü? Bende aynı sorunu yaşıyorum.