Çözüldü .NET Framework Zaten Yüklü Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirbl

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize selam, ben oyunumu çalıştırmak için .Net Framework'ün 4. sürümünü yüklemem gerekiyormuş, ancak .Net Framework'ü indirmeye çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum. Framework yüklü ancak bu oyun dışında çoğu programda aynı hatayı almaya devam ediyorum. Sistemimde gerekli baya dosya var, bu sebepten format da atamıyorum. Umarım bir çözümü vardır. Şimdiden herkese teşekkürler.

Sorunum budur:

Ek olarak oyunun sorunu:

Son düzenleyen: Moderatör:
denetim masasında bulamadım.Eki Görüntüle 503002
burayı mı kastediyorsun?
malesef, hata devam ediyor.
.NET 4.0 yüklemek zorunda değilsin daha yüksek bir sürüm kursan bile .NET 4.0 programlarını sorunsuz çalıştırırsın. Microsoft'un sitesinden en son .NET Framework'ü kurmayı dene.

Bilgisayarda 4.8 kurulu.

.NET 4.0 yüklemek zorunda değilsin daha yüksek bir sürüm kursan bile .NET 4.0 programlarını sorunsuz çalıştırırsın. Microsoft'un sitesinden en son .NET Framework'ü kurmayı dene.

Ek:

Düzelttin mi? Aynı hatadan muzdarip durumdayım. Denemediğim yöntem, silip yüklemediğim program kalmadı.

Düzelttin mi? Aynı hatadan muzdarip durumdayım. Denemediğim yöntem, silip yüklemediğim program kalmadı.

Geç yazdığım için üzgünüm.
Evet düzelttim, SFC /scannow galiba bu komutu CMD'ye yazın ve bekleyin %100 olunca reset atın sorun bende böyle çözüldü.

Yaptım fakat böyle bir hata veriyor benim bilgisayarda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    1,6 KB · Görüntüleme: 369
Maalesef, çözümünü bilmiyorum internet te arayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…