Net House güvenilir mi?

selimtrn

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Trendyol ya da Hepsiburada mağazasından net House satıcısından ürün almak istiyordum fakat birkaç yerde satıcı ile ilgili kötü yorumlarla karşılaştım. Net House satıcısı güvenilir mi?

Merhabalar. Trendyol ya da Hepsiburada mağazasından net House satıcısından ürün almak istiyordum fakat birkaç yerde satıcı ile ilgili kötü yorumlarla karşılaştım. Net House satıcısı güvenilir mi?

Hocam illa ki kötü yorum olacaktır. Önemli olan o kötü yorumların içerikleri neler. Yani o kötü yorumlar ne hakkında yapılmış. Belki Kargo'dan şikayetciler, belki geç geldi, belki ürün sıkıntılı geldi. Ben kötü yorumu olmayan bir satıcı görmedim daha.

Güvenilir hocam. HepsiBurada mağazalarından Rival 600 aldım kauçuk sorunu oldu. Yolladım 14 gün içerisinde ürünüm incelendi. Her arayışımda karşımda bir muhattap buldum. Bu hafta içerisinde paramı iade edecekler. Bugün veya yarın diye düşünüyorum ben. Müşteri hizmetlerinde beklemezsiniz gayet iyiler.

@selimtrn iyi günler öncelikle kendileri İstanbul gaziosmanpaşa ilçesinde olup depoları içinde çeşitli ürünler olur toptan satış yapmaktadırlar bende oradan kulaklık almıştım 3 yıldır sorunsuz kullandım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı