C# .Net programlama eski bir teknoloji mi?

Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi şu an backendi bu dil ile yazıyorum. Bu bana ilerleyen dönemlerde problem yaratır mı? Çünkü günümüzde çok fazla yeni teknolojiler çıktı. Full stack yazıyorum ama her yerde iş bulabileceğim bir full stack kısmına yönelmek istiyorum. Şu anlık ise frontend tarafında ise Angular ile proje geliştiriyorum. Yazılım mühendisliği öğrencisiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi şu an backendi bu dil ile yazıyorum. Bu bana ilerleyen dönemlerde problem yaratır mı? Çünkü günümüzde çok fazla yeni teknolojiler çıktı. Full stack yazıyorum ama her yerde iş bulabileceğim bir full stack kısmına yönelmek istiyorum. Şu anlık ise frontend tarafında ise Angular ile proje geliştiriyorum. Yazılım mühendisliği öğrencisiyim.

Yazılım dili öğrenmenin zararı olmaz yapıştır gitsin hocam.

Geçen .NET 9 çıktı sence eski bir teknoloji mi🙂

.NET arkasında Microsoft var ve sürekli gelişen, neredeyse her platformda var olmaya çalışan bir teknoloji.
Türkiye de oldukça popüler. Frontend alanında artık eskisi gibi çok tercih edilmese de, backend tarafında çok sık tercih ediliyor.
Azure gibi cloud platformlar sayesinde kolayca entegre olup çalışabiliyorsun.
.NET Core ile linux ortamında çalıştırabiliyorsun. Bunun sayesinde Docker veya başka container teknolojisini rahatça kullanmanı sağlıyor. Windows sunucuya bağlı olmuyorsun artık.

Frontend tarafında, direkt JavaScript odaklı ilerle bence. Backend tarafında C# bilmek artı sağlar. Elini kolunu bağlayan yok. JavaScript dene, C# dene, Java dene. Yani denemekten ve öğrenmekten zarar gelmez. Zaman ayırman gerekiyor sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı