Net Speed nasıldır?

390845

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bodrum
Merhaba,

Arkadaşlar Net Speed geçmek üzereyiz. Canlı desteği vs. iyi olduğunu duydum. Oyunlarda ping problemi yaşatır mı?
Alacağımız paket;
Screenshot_2021-07-05-17-29-45-950_com.android.chrome.jpg

Teşekkürler.

Bunun yerine 86 TL olan paketi al aynı zaten.
Ben memnunum ama bölgesel olarak değişebilir.
Hocam fazla kullanmıyoruz zaten. Kotayı aşsak bile 86TL olunca sınırsız oluyor internet.
Altyapı sorgulayın altyapınız hangisinde varsa onu alın.
43mbps destekliyor ama saha dolabına 450 metre uzakmışız.

Bunun yerine 86 TL olan paketi al aynı zaten.
Ben memnunum ama bölgesel olarak değişebilir.
Bodrum'da yaşıyoruz. Altyapımız değişken biir altyapı değil yani yağmurda çamurda sorun yaşadığımızı hatırlamıyorum.
Kota falan uğraşmayın hiç.
Hocam çoğu zaman 100gb kotayı aşacağımızı bile sanmıyorum. Daha önceden kotalı D-Smart kullandık. Hiç aşmadık yani. Sadece oyun oynuyorum, büyük indirmeler yapmıyorum. Kotayı aşsak bile hız düşmeyecek zaten.
Şuan 8mbps Turk Telekom kullanıyorum. Herhangi biri Instagram'a girse bile benim oyunum çekilmez bir hal alıyor.

Bodrum'da yaşıyoruz. Altyapımız değişken biir altyapı değil yani yağmurda çamurda sorun yaşadığımızı hatırlamıyorum.

Hocam çoğu zaman 100gb kotayı aşacağımızı bile sanmıyorum. Daha önceden kotalı D-Smart kullandık. Hiç aşmadık yani. Sadece oyun oynuyorum, büyük indirmeler yapmıyorum. Kotayı aşsak bile hız düşmeyecek zaten.
Şuan 8mbps Turk Telekom kullanıyorum. Herhangi biri Instagram'a girse bile benim oyunum çekilmez bir hal alıyor.
Turknet eğer bölgenize internet sağlıyorsa Turknet öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı