Merhaba,
Arkadaşlar net Speed geçmek üzereyiz. Canlı desteği vs. iyi olduğunu duydum. Oyunlarda ping problemi yaşatır mı?
Alacağımız paket;
Eki Görüntüle 1098067
Teşekkürler.
Hocam fazla kullanmıyoruz zaten. Kotayı aşsak bile 86TL olunca sınırsız oluyor internet.Bunun yerine 86 TL olan paketi al aynı zaten.
Ben memnunum ama bölgesel olarak değişebilir.
43mbps destekliyor ama saha dolabına 450 metre uzakmışız.Altyapı sorgulayın altyapınız hangisinde varsa onu alın.
Aynı şey.Hocam fazla kullanmıyoruz zaten. Kotayı aşsak bile 86TL olunca sınırsız oluyor internet.
43Mbps destekliyor ama saha dolabına 450 metre uzakmışız.
Bodrum'da yaşıyoruz. Altyapımız değişken biir altyapı değil yani yağmurda çamurda sorun yaşadığımızı hatırlamıyorum.Bunun yerine 86 TL olan paketi al aynı zaten.
Ben memnunum ama bölgesel olarak değişebilir.
Hocam çoğu zaman 100gb kotayı aşacağımızı bile sanmıyorum. Daha önceden kotalı D-Smart kullandık. Hiç aşmadık yani. Sadece oyun oynuyorum, büyük indirmeler yapmıyorum. Kotayı aşsak bile hız düşmeyecek zaten.Kota falan uğraşmayın hiç.
Turknet eğer bölgenize internet sağlıyorsa Turknet öneririm.Bodrum'da yaşıyoruz. Altyapımız değişken biir altyapı değil yani yağmurda çamurda sorun yaşadığımızı hatırlamıyorum.
Hocam çoğu zaman 100gb kotayı aşacağımızı bile sanmıyorum. Daha önceden kotalı D-Smart kullandık. Hiç aşmadık yani. Sadece oyun oynuyorum, büyük indirmeler yapmıyorum. Kotayı aşsak bile hız düşmeyecek zaten.
Şuan 8mbps Turk Telekom kullanıyorum. Herhangi biri Instagram'a girse bile benim oyunum çekilmez bir hal alıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.