Merhaba dostlar. Bir PC alıyorum 4000TL'ye ve "ekran kartı ve depolamasının beni bir sene idare etmesi" yeterlidir.
Sistemdeki disk, Netac N535S 240GB SSD disk.
Evet adı çok fazla duyulmamış, fakat açıkçası öyle çok bir şikayet de görmedim üründen.
Sorum şu, şu kadar para daha kat şunu aldan ziyade, bu SSD beni en azından 1 sene götürür mü?
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Pollux 3t-10 diyorsunuz sanırım. Onda genelde SSD hiçbir şey seçmeyin, Patriot SSD alın diyorlardı. Bir sorun olacağını sanmıyorum ama Patriot daha iyidir diye düşünüyorum.
Bende en problemli ssdlerden olan su630 var. 230 gb yazmama rağmen sağlık %85 ve bazen garip bir şekilde kitleniyor. Eğer söylediğiniz ssd de sağlık sorunu yoksa alabilirsiniz ama ben ismini pek duymadım. Kingston,sandisk ve patriot hakkında olumlu yorumlar çok.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Bilemeyiz teknoloji isi sans isi. Jamesdonkey - Hi-level gibi markalardan SSD alipta sorun yasamayanlar da var. Bu nedenle net birsey diyemeyiz. Gecici olarak dusunuyorsaniz alabilirsiniz.
Şimdilik şikayet yok. Yakında anlarız. Arkadaşlar Patriot ve Apacher önermiş. Varsa alın. Galiba BIOSTAR seçeneği vardı. En kötü ihtimalle bunu seçin. GameGaraj sistemi alan bir arkadaş inceleme ve test yapmış. Fikir olabilir.