Stokeley Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 29 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar yazma değerlerinde 2. değerin, okuma değerlerinde olduğu gibi ilkine yakın değerlerde olması gerekmiyor mu?
Arkadaşlar yazma değerlerinde 2. değerin, okuma değerlerinde olduğu gibi ilkine yakın değerlerde olması gerekmiyor mu?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #2 Stokeley dedi: Arkadaşlar yazma değerlerinde 2. değerin, okuma değerlerinde olduğu gibi ilkine yakın değerlerde olması gerekmiyor mu? Eki Görüntüle 1152200 Genişletmek için tıkla... Gerekiyor ama diski Windows programları kullanmaya başladıysa düşük çıkmasına sebep olmuş olabilir.
Stokeley dedi: Arkadaşlar yazma değerlerinde 2. değerin, okuma değerlerinde olduğu gibi ilkine yakın değerlerde olması gerekmiyor mu? Eki Görüntüle 1152200 Genişletmek için tıkla... Gerekiyor ama diski Windows programları kullanmaya başladıysa düşük çıkmasına sebep olmuş olabilir.
Stokeley Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 29 Ağustos 2021 #3 Assecreed dedi: Gerekiyor ama diski Windows programları kullanmaya başladıysa düşük çıkmasına sebep olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Arka plandaki çoğu programı uygulamayı kapatıp testi öyle başlattım. Önceki testlerde stabil değerler vermişti ama şimdi 2. değerin düşük olması bir anormallik, SSD'de problemin olduğu anlamına mı geliyor?
Assecreed dedi: Gerekiyor ama diski Windows programları kullanmaya başladıysa düşük çıkmasına sebep olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Arka plandaki çoğu programı uygulamayı kapatıp testi öyle başlattım. Önceki testlerde stabil değerler vermişti ama şimdi 2. değerin düşük olması bir anormallik, SSD'de problemin olduğu anlamına mı geliyor?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #4 Stokeley dedi: Arka plandaki çoğu programı uygulamayı kapatıp testi öyle başlattım. Genişletmek için tıkla... Mesela Windows Update çalışmış olabilir. Ya da Sysmain. Stokeley dedi: Önceki testlerde stabil değerler vermişti ama şimdi 2. değerin düşük olması bir anormallik, SSD'de problemin olduğu anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Gelmiyor.
Stokeley dedi: Arka plandaki çoğu programı uygulamayı kapatıp testi öyle başlattım. Genişletmek için tıkla... Mesela Windows Update çalışmış olabilir. Ya da Sysmain. Stokeley dedi: Önceki testlerde stabil değerler vermişti ama şimdi 2. değerin düşük olması bir anormallik, SSD'de problemin olduğu anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Gelmiyor.