Netadapter Repair Tool kullanımı sonrası Wi-Fi adaptörü çalışmıyor

okankaol

Decapat
Daha fazla  
Linkte bulunan https://www.technopat.net/sosyal/konu/netadapter-repair-ile-internet-baglanti-sorunlari-onarimi.600807/ araç ile onarım yaptıktan sonra Wi-Fi adaptörüm hiçbir Wi-Fi ağını görmüyor. Ne yaptıysam çözemedim, Ethernet kablosu da bağlayamıyorum. En azından bu aracın yaptığı değişiklikleri geri getirme şansım yok mudur?
Çözüm için denediklerim:
-Wi-Fi adaptörün yazılımını güncelledim/kaldırıp yeniden yükledim/devre dışı bırakıp etkinleştirdim.
-Adaptörü başka bilgisayarda denediğimde gayet güzel çalışıyor.

Bu arada adaptör: "ASUS USB n-14"
Etkin bir şekilde çalışıyor görünmesine rağmen Wi-Fi ağlarını görmüyor. Fotoğraflarını da ekledim.

Son düzenleme:
Sorunun yazılımsal. Muhtemelen regedit kayıtlarını falan değiştiriyor program. Bilinmedik programları kullanmamak gerektiğinin kanıtıdır. Aynı adaptöre sahibim bu arada. Yapılması gerekeni yapmışsın. Format işini çözebilir ama daha kolayı sistem geri yükleme yapmak. Ama dikkat et birçok şey önceki haline dönerse kayıp yaşayabilirsin.

Normalde kolay kolay kullanmam böyle programları fakat Technopat'ta rehberi bulununca kullanmıştım, sistem geri yükleme yapamıyorum malesef çünkü geri yükleme noktası oluşturmamışım. (Ne ara kapattığımı hatırlamıyorum.) Format atmak benim için çok sıkıntılı çünkü yedekleme yapmam gereken yığılı dosya var Windows 10 sıfırlama denedim fakat onda da problem çıktı onu çözmek için de saatlere ihtiyacım var ve buna ayıracak vakti malesef bulamıyorum. Cevap için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…