Kronos-M- Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 222 Çözümler 1 16 Eylül 2019 #1 Java öğrenmek için netbeans indiriyordum ilk başlarda jdkyı görmüyordu. CMD ile halletikten sonra en sonra bu hatayı aldım. YouTube'daki çözüm videolarını da denedim maalesef işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2019
Java öğrenmek için netbeans indiriyordum ilk başlarda jdkyı görmüyordu. CMD ile halletikten sonra en sonra bu hatayı aldım. YouTube'daki çözüm videolarını da denedim maalesef işe yaramadı.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 16 Eylül 2019 #2 Kurmak istediğin klasör sadece okunabilir durumdaymış. Klasör özelliklerinden "Read-only" tikini kaldırman lazım. Türkçe'si "Salt okunur". Artı 0 Eksi
Kurmak istediğin klasör sadece okunabilir durumdaymış. Klasör özelliklerinden "Read-only" tikini kaldırman lazım. Türkçe'si "Salt okunur".
KS KS Kronos-M- Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 222 Çözümler 1 16 Eylül 2019 #3 berk1937 dedi: Kurmak istediğin klasör sadece okunabilir durumdaymış. Klasör özelliklerinden "Read-only" tikini kaldırman lazım. Türkçe'si "Salt okunur". Genişletmek için tıkla... Kaldırıp uygula diyorum sonra tamam diyorum bir daha baktığımda gene tikli haline dönüyor. Artı 0 Eksi
berk1937 dedi: Kurmak istediğin klasör sadece okunabilir durumdaymış. Klasör özelliklerinden "Read-only" tikini kaldırman lazım. Türkçe'si "Salt okunur". Genişletmek için tıkla... Kaldırıp uygula diyorum sonra tamam diyorum bir daha baktığımda gene tikli haline dönüyor.
opaquematter Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 42 27 Eylül 2019 #4 Bence Netbeans ile uğraşma hiç direkt Intellij kur. Artı 0 Eksi
B BıraktıGitti Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 241 Çözümler 4 30 Eylül 2019 #5 Win10 için Program Files'a dosya/klasör eklemek için yönetici izni gerekir. Dosyayı sağ tık menüsünden "Yönetici Olarak Çalıştır" seçerek açılmalı. Artı 0 Eksi
Win10 için Program Files'a dosya/klasör eklemek için yönetici izni gerekir. Dosyayı sağ tık menüsünden "Yönetici Olarak Çalıştır" seçerek açılmalı.