Netbook kapanma sorunu

• Konuyu başlatan KanımdakiBozkurt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.961
K

KanımdakiBozkurt

Ziyaretçi
Mini netbook'umun markası Emachines'in Acer markası. Bunu alalı 1 sene oldu yada olmadı. Son bir hafta içerisinde bayağı bir performans düşüklüğü oldu tabi kendi çapında :) Ve bende içini açtım kompresörle hava tuttum. Format attım ve açtığımda bir sorun yoktu çünkü altında soğutucu vardı. Eve geldiğimde ise 5 dakika olmadan yanacakmış gibi ısındı ve kapandı içini tekrar açtım dedim acaba termal macunu falanmı kurudu diye ama bir baktım ki soğutma sistemi sadece ufacık bir fan ile sağlanıyormuş. Ne bakır kablosu var nede macunu. Bunun sorununu nasıl çözebilirim acaba Recep bey? Teşekkürler...

İlk olarak cihaza bir BIOS güncellemesi yapın:

https://www.technopat.net/forum/diz...m250-01g16i-acer-netbook-bios-guncelleme.html

Sorun devam ederse cihazın içini tekrar açın ve fanı söküp elinizle döndürdün. Bakın bakalım fan ivme kazanıyor mu yoksa sıkışmış durumda mı. Sıkışmış durumda ise fanı parmağınızla içeri doğru bastırın.

Ayrıca bilgisayarın içinde toz kaçmış yerler var mı kontrol edin. İç kısmın da fotolarını çekip koyun.

Dediğinizi yaptım windows klasörü içindekini çalıştırdım ve kendi kendine reset attı ama bir sorun var bu sefer hiç açılmıyor windows'un açılma ekranı gelince mavi ekrana düşüp reset atıyo ve güvenli mod ekranı geliyor.

- - - Güncellendi - - -

Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Win XP sp3 kurulu.

- - - Güncellendi - - -

Netbook açıldı ama yinede aynı sorun var. Ve çok yavaş acaba 7 kursam düzelirmi?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı