Netcad 5.1 & 5.2 Ekranda Sınama Modu Yazıyor

Yer
AMASYA
Daha fazla  
Meslek
Harita Tek. / Şehir Plancı
Arkadaşlar Harita Kadastro öğrencisi olarak Netcad kullanmamız gerekiyor. Malum o programda tüm modülleriyle 20.000 TL kadar tutuyor. Bu yüzden lisanslı olarak kullanma şansım bulunmuyor. Windows 8 İşletim sistemine kırık Netcad 5.1 yükledim fakat masaüstünde sağ alt köşesinde sınama modu diye bi yazı peydah oldu gitmiyor bir türlü. Bunun nasıl kaldırılacağı hakkında bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

O yazının gelme nedeni, kırık programın çalışması için bir USB Dongle emülasyonu yapması gerekmesi. Bu Dongle emülasyonu da bir sürücü ile oluyor. Bu sürücü de imzalı olmadığı için 64 Bit'e kurulamıyor. Sürücü imzalamayı devre dışı bırakınca kurulabiliyor. Sürücü imzalama devre dışı bırakılınca da sağ altta böyle bir yazı çıkıyor.

Yani dört seçeneğin var:

• Yazıyı kabullenmek
  • Yazılımı satın almak
  • Yazılımı silmek
  • Ya da üniversite hocana "Hocam, madem bu program öğretiliyor bize, neden geri zekalı üniversite yönetimi bu programın yapımcılarıyla anlaşıp bize eğitim lisansı vermiyor? Ya da neden üniversite bu lisansı alıp öğrencilere vermiyor da biz bi tarafımızı yırtmak zorunda kalıyoruz?"

Dördüncü ve son şık, Türkiye gibi ülkelerde seni sorgulayan bir birey konumuna sokacağı için başına dert açabilir, demedi deme...

Arkadaşlar Harita Kadastro öğrencisi olarak Netcad kullanmamız gerekiyor. Malum o programda tüm modülleriyle 20.000 TL kadar tutuyor. Bu yüzden lisanslı olarak kullanma şansım bulunmuyor. Windows 8 İşletim sistemine kırık Netcad 5.1 yükledim fakat masaüstünde sağ alt köşesinde sınama modu diye bi yazı peydah oldu gitmiyor bir türlü. Bunun nasıl kaldırılacağı hakkında bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı