Sadece 1 aylık mı kullanılıyor yoksa 2-3 ay yapılabilir mi? Ben 1 ay kullandım kart bilgilerini güncelliyorum son kullanma ayı diyor yani oradan istediğim kadar süre alabiliyor muyum?
Sadece 1 aylık mı kullanılıyor yoksa 2-3 ay yapılabilir mi? Ben 1 ay kullandım kart bilgilerini güncelliyorum son kullanma ayı diyor yani oradan istediğim kadar süre alabiliyor muyum?
Neyi her ay yenilemesi gerekiyor? Ben kredi kartımı bir kere tanımladım aylardır otomatik yeniliyor.Her ay yenilemen gerekiyor Papara üzerinden almanı tavsiye ederim.
Arkadaş 3 aylık parasını verip alabiliyormuyum diye sormuş onu açıkladım her ay para olduğu sürece yeniliyor zaten Papara'dan alırsa 15 TL aylığı.Neyi her ay yenilemesi gerekiyor? Ben kredi kartımı bir kere tanımladım aylardır otomatik yeniliyor.
Arkadaş 3 aylık parasını verip alabiliyor muyum diye sormuş onu açıkladım her ay para olduğu sürece yeniliyor zaten Papara'dan alırsa 15 TL aylığı.
Gerçekten Paparaya üye ol kimliğini onayla 30TL olanı aldığında yarısını iade edecek.Nasıl 15 TL gerçekten mi bilmiyordum nasıl yapacağız kartı girince otomatik mi oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.