Netflix, 3D Secure Destekliyor mu?

190483

Kilopat
Arkadaşlar biliyorsunuz Spotify 3D Secure desteklemiyor ve 3D Secure'lu bir kartınız varsa Spotify alamıyordunuz. Bu durum Netflix'te de geçerli mi?

Yani benim kartı ekledi silinmiyor. Biri hesabı çalsa 40 TL'lik paketi satın alıp batıracak beni :D Kartı yazdıktan sonra direk parayı çekiyor. Sorunu cevabı ise 3D koruması yok. Tavsiyem ön ödemeli kart ile kullanmanız.

Arkadaşlar biliyorsunuz Spotify 3D Secure desteklemiyor ve 3D Secure'lu bir kartınız varsa Spotify alamıyordunuz. Bu durum Netflix'te de geçerli mi?
3D Secureyi tüm kartlar destekliyor nasıl alamadınız. Benim kart da 3D Secure destekliyor ama Netflixe tanımlıyor. Sadece yurt dışı alışverişe açık olması gerekiyor. Yanlışınız olmasın.

Ininal değiştikten sonra bu işler biraz karmaşıklaştı sanırım. Önceden Ininal MasterCard kullanıyordu ama VISA'ya geçmiş durumda. Dediğiniz gibi 3D Secure olmayan kartları kabul etmeyen hizmetler ve özellikle ön ödemeli kartları kabul etmeyen hizmetler artık Ininal'i kabul ediyor.

Örnek vermem gerekirse Google Cloud önceden Ininal'e izin vermiyordu ama yenilemeden sonra kullanılabilir hale geldi. Microsoft Azure için bu durum çok daha farklı, bu hizmette "Kullandıkça Öde" kampanyası bulunmakta ve bu hizmeti Ininal ile satın alabiliyorsunuz ki bu oldukça saçma çünkü bu kampanyada sunucuyu kullandıktan sonra para kesiyor. Ön ödemeli karttan alışveriş yapıp sunucuyu kullandıktan sonra iş para çekmeye gelince ve kartta para olmadıkça parayı nereden kesecek? Yakın zamanda düzeltilir sanırsam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı