Netflix, ABD ve İngiltere’deki Reklamsız Planını İptal Etti

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
netflix dizi ve film

Netflix, geçen ay Kanada’daki en ucuz reklamsız planını iptal etmişti. Şirket şimdi de ABD ve İngiltere için reklamsız planını iptal etmeye başlıyor. Netflix’in her iki ülkedeki destek sayfası, 9,99 ABD doları (6,99 sterlin) / aylık temel planın artık “yeni veya yeniden katılan üyeler için” mevcut olmadığını belirtiyor. Halihazırda temel plana abone olduysanız, iptal etmediğiniz veya planları değiştirmediğiniz […]

Devamı: Netflix, ABD ve İngiltere’deki Reklamsız Planını İptal Etti
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

40 dakikalık saçma sapan dizileri için 10 reklam koyacak üstüne para alacak :) Gerçten kaliteli işler vardır örneğin OZARK gibi ama çok fazla olduğunu düşünmüyorum.

Reklamı her yere soktular. Mobil oyunlar artık oynanamaz hale geldi. Yakında Black Mirror bölümlerinden birine dönüşeceğiz. Her yerde reklamlar var.

Bir yandan hak vermek lazım hiç bir şey karşılıksız değildir ama adam gidiyor video içeriğinin içerisine de reklam koyuyor. Ben neden onu da izlemek zorundayım. Veya reklam izleyeceksem de 5 dakikalık videoyu 10 kez kesilerek 10 dakikada izlemek zorunda mıyım ? Her şeyin bir normali var. Reklam arası video izlemeye çalışıyorum artık. İşin kötü yanı para verip üstüne reklam görmeye devam etmemiz. Yoksa parasını verelim reklamsız izleyelim. İleride bütün üyelikleri reklamlı hale getirebilirler. Sadece Netflix için konuşmuyorum. Youtube vs. dahil hepsine getirirler veya çok fahiş fiyatlara reklamsız üyelikleri satarlar. Sözde ücret ödemeden kullandığımız Instagram ve Twitter'da bile artık ana ekranlarımıza reklamlar yerleştirdi. Kaçamıyoruz! Her yerdeler!! "Y"*me* s*p*t* yanında ! Aklındaysa kapında ! dı dıt dıttı dı dıt dıt"

Parasını verip de reklamsız abonelik alamayacaklar mı yoksa daha fazla para vermeleri mi gerekecek? 🥹
Daha fazla para verilmesi gerekecek. Ayrıca bu değişiklik şu an ABD, İngiltere ve Kanada'da mevcut. Yakın zamanda bizim ülkemize de gelir mi belli olmaz.

Hocam daha dün kaçak izlediğim bir filmde inanır mısın bir tane bile reklam görmedim.
Doğrudur, ayrıca bu tarz sitelerde film başlarken reklam koyarlar, ben daha hızlı geçebilmek için 5 saniye beklemek yerine reklama tıklayıp CTRL + W ile hızlıca kapıyorum bu sayede beş saniye bekletmek yerine direkt filmi başlatıyor. (Bazı sitelerde olmuyor)

Doğrudur, ayrıca bu tarz sitelerde film başlarken reklam koyarlar, ben daha hızlı geçebilmek için 5 saniye beklemek yerine reklama tıklayıp CTRL + W ile hızlıca kapıyorum bu sayede beş saniye bekletmek yerine direkt filmi başlatıyor. (Bazı sitelerde olmuyor)
Yeni öğrendim bunu. Denerim artık film izlerken :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı