SyLaS61
Hectopat
Bence çok fazla kaygılanmana gerke yok, çekemeyecekleri için otomatik olarak üyelik kapanacaktır.Nasıl iptal edebilirim aboneliği. Paparadan zaten abonelik iptali yaptım çekemezler parayı.
O konuda da sıkıntı olabiliyor. Ben exxen de aboneliği iptal ettim sanıyordum etmemişim. Karttan çekmesini engellemiştim ama sonradan fiyat yükselmiş benden o para çekilmişti. İade yapmları için aradım yapamayız dediler ama iade olmuştu.Bence çok fazla kaygılanmana gerke yok, çekemeyecekleri için otomatik olarak üyelik kapanacaktır.
Evet şimdi öyle bir kurnazlık deniyorlar açıkçası ama sistemin ve kuruluşun kendi yapısı gereği aylık ödeme oeriyotu ile çalışması sebebi bununla beraber taahhüt olmayan bir hizmet kullandığınız için sadece taahhüt ödediğin kadar kullan yada kullandığın kadar öde mantığı olması sebebiyle, taraflardan birisi bu fiili durdurduğu zaman taahhüt düşer ve hizmet sonlanır.O konuda da sıkıntı olabiliyor. Ben exxen de aboneliği iptal ettim sanıyordum etmemişim. Karttan çekmesini engellemiştim ama sonradan fiyat yükselmiş benden o para çekilmişti. İade yapmları için aradım yapamayız dediler ama iade olmuştu.
Doğru. Ben programı sileli uzun zaman olmuştu. Şimdi baktığımda 16 Şubat 2022 tarihinde 19.90TL ödeyerek almışım. 24 Mayıs 2022 tarihinde 29.90TL olarak çekip 27 Mayıs 2022 tarihinde iade sağlanmış.Evet şimdi öyle bir kurnazlık deniyorlar açıkçası ama sistemin ve kuruluşun kendi yapısı gereği aylık ödeme oeriyotu ile çalışması sebebi bununla beraber taahhüt olmayan bir hizmet kullandığınız için sadece taahhüt ödediğin kadar kullan yada kullandığın kadar öde mantığı olması sebebiyle, taraflardan birisi bu fiili durdurduğu zaman taahhüt düşer ve hizmet sonlanır.
Kısacası ben ödemedim demek ben devam taahhüte devam etmiyorum diye bir yasal ifade taşır. Sonrasında para tahsil ederse usulsüz olur ve itiraza eşlikle iade etmesi zorunludur. Farklı bir mücbir sebep yoksa ve iade etmiyorsa o zaman yasal işlem başlatma hakkı ve 100% de kazanma durumunuz söz konusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.