Netflix alınır mı?

denizyıldızı

Decapat
Sizce ben hiç denemedim bilmiyorum ilk defa kullanmak istedim sizce alınır mı? Mantıklı mı? Kaliteli film var mı iyi mi sizce?

1 ay denemekten zarar gelmez. Sevmezsen yenilemezsin.

Evet alınır. Cashback ile en ucuz paketi yarı fiyatına kullanabilirsin.

güzel filmler bulunmuyor bence, 1 ay satın alın deneyin.
ben 1 ay alıp izleyeceğimi izler (sonrasında başka içerik kalmaz güzel) üyeliğimi iptal ederim.

Düzenli üyeliğe bence gerek yok çok güzel dizileri ve filmleri var onu izlersin iptal edersin sonra.

Kişiye göre değişiyor. Ben mesela bazen cepte, bazen evde, bazen iş yerinde izliyorum. Bir anda oturup kütüphane bitirecek vaktim yok. O yüzden 2 yıldır izlemesemde Prime bile hep aktif.

Netflix küçük çocuk izliyor mesela yer zaman belli olmuyor arada durdurmak için. Annem telefondan izliyor. Tek işin oturup izlemek değilse içerik yetiyor bence. Geçen ay torrentten 2023-2024 filmleri indirdim 1TB'yi geçti ama alt yazı vs uğraşamadım ve izleyemedim halen.

Sizce ben hiç denemedim bilmiyorum ilk defa kullanmak istedim sizce alınır mı? Mantıklı mı? Kaliteli film var mı iyi mi sizce?

Kaliteli filmlerde var ama olmayan çok filmde var mesela Marvel'in Spider-Man filmleri varken Iron Man fimleri yok Avengers filmleri yok.(Mike Tyson maçı için almıştım öyle kullanıyorum

Alın deneyin hocam, artık bir klişe haline gelen "Netflix'te güzel içerik yok" lafına da çok takılmayın, kendiniz deneyin.

Ben 2016'da Türkiye'ye girdiğinden beri aboneyim 1 ay bile iptal etmedim ve aynı zamanda Disney ve Amazon aboneliklerim olmasına rağmen en çok izlediğim platform Netflix.

Güzel film dizi yok diyen arkadaşlar sabah akşam Oscarlık yapımlar izliyor galiba.

Her platformda belki %5 - 10 başyapıt vardır gerisi standart kalitede yapımlardır.

Mesela Netflix'te çok güzel gerçek suç hikayelerine dayalı yapımlar bulabilirsiniz, çok güzel stand up gösterileri bulabilirsiniz,

Bir şeyin bilinmiyor olması, bir yapımın isminin bilinmiyor olması onu kötü yapmaz. Biraz da izleyip karar vermek lazım.

Her dizinin Breaking Bad, Game Of Thrones olmasını beklemek, her filmin Godfather, Pulp Fiction olmasını falan beklememek lazım.

İzleyince hiç beklemediğiniz yapımları beğenebildiğinizi de görüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…