Netflix almaya değer mi?

unutmabeniAsla

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, öğrenciyim Netflix temel paket alacağım sıkıntılı zamanlardan geçiyorum kafamı dağıtmam lazım sizce alınır mı? 150 TL'ye 720p. Telefondan izleyeceğim.

Bence %50 geri para veren kartlardan bir tanesini kullanarak standart alin alacaksaniz.

Oncelikle selam, sikintinin ne oldugunu bilmedigim icin kesin bir şey soyleyememekle beraber eger sosyal olarak bir sıkıntı icerisinde degil isen arkadas cevrenle takil beraber telefon ya da bilgisayardan oyun oynayin para harcamasaniz bile gezin kafaniza gore bence arkadas ortaminda sohbet ve makarayla insanin kafasi daha cok dagiliyor eger bu mümkün degilse ve 150TL ayda senin icin bir sıkıntı olusturmayacaksa alabilirsin kafam dagilir diyorsan fakat ben kendi basima bir şey izlerken eger sıkıntı ciddiyse aklimda cikmaz izledigime de odaklanamazdim sohbet muhabbet ortami olan Twitch yayincilarini da izleyebilirsin en azindan chate ve yayinciya ekranda olanlara daha odakli olacagindan dikkatin daha cok dagilacaktir mumkun oldukca yalniz kalmamaya calis derim ben.

Selam arkadaşlar, öğrenciyim Netflix temel paket alacağım sıkıntılı zamanlardan geçiyorum kafamı dağıtmam lazım sizce alınır mı? 150 TL'ye 720p. Telefondan izleyeceğim.
zaten zor zamanlardan gecıyomussun bide gıdıp ona para mı verıcen gıt google yaz kacak ızle ona verecegın yaraypa cerez alıp ılzerken yersın korsan forumda yasak ama dusuncem bu ben mı yayınlıyorum korsanı kendılerı korsan yayınlarla basa cıkamıyolarsa benım sorunum degıl

Çöp. Tavsiye etmiyorum sürekli aynı filmleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Bir süre sonra sıkılmaya başlarsınız.

Dediğini yapıyorum paramda cebimde kalıyor. Gerçekten istediğim filmi arayıp bulup izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…