GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Netflix'e giriyorum ama dizi izleyemiyorum. Bu sıkıntı bir tek bende mi var? Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar Netflix'e giriyorum ama dizi izleyemiyorum. Bu sıkıntı bir tek bende mi var? Ne yapmam lazım?
Çözüm OnurDoğan63_19 24 Temmuz 2022 Şu an mezarlığı izlerken yazıyorum sana. Sıkıntı yok yani. Oturumunu kapatıp tekrar aç bilgisayarı ve çerezleri temizle. Belki düzelir.
Şu an mezarlığı izlerken yazıyorum sana. Sıkıntı yok yani. Oturumunu kapatıp tekrar aç bilgisayarı ve çerezleri temizle. Belki düzelir.
KS KS GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #11 OnurDoğan63_19 dedi: Siz de problem var. Genişletmek için tıkla... tonbaligi dedi: Ben her türlü giriyorum, anlık olarak film izliyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Chairman dedi: Ben Safari üzerinden girdim hiçbir sorun olmadı. Uygulamada da sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sinyor Ezio Auditore dedi: Bende ağır çalışıyor ama bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Nyaan_Neko dedi: Ben izleyebiliyorum ve chromium tabanlı bir tarayıcı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler. Tarayıcıdan izleyebiliyorum. Artı 0 Eksi
OnurDoğan63_19 dedi: Siz de problem var. Genişletmek için tıkla... tonbaligi dedi: Ben her türlü giriyorum, anlık olarak film izliyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Chairman dedi: Ben Safari üzerinden girdim hiçbir sorun olmadı. Uygulamada da sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sinyor Ezio Auditore dedi: Bende ağır çalışıyor ama bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Nyaan_Neko dedi: Ben izleyebiliyorum ve chromium tabanlı bir tarayıcı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler. Tarayıcıdan izleyebiliyorum.