Netflix Netflix ilk ay kaç TL?

Artık beleş kullanma bug'ı çalışmıyor. Millet suistimal ettiği için 1 ay deneme süresi kaldırıldı. Aşağıdaki fiyatlar üzerinden ücretlendirilirsiniz. Tavsiye olarak 4 kişi ortak bir hesap kullanabilirsiniz. Aylık 13.75 TL tutar. Ben tek kullandığım için 55 TL her ay ödemeye içim gidiyor :) Ama sizin öyle bir seçeneğiniz var. Hem de en yüksek paketi kullanmış olursunuz.

Temel üyelik: 26,99 TL/ay - Tek cihaz, SD çözünürlük.
Standart HD: 40,99 TL/ay - İki cihaz, HD çözünürlük.
Özel Ultra HD: 54,99 TL/ay - 4 cihaz, Full ve Ultra HD çözünürlük.
Bedava olması bir sorun yarattığı için 1 veya 2 TL yapıp bu sorunu çözerler diye düşünmüştüm. Tam fiyat olmasını beklemezdim.

Bedava olması bir sorun yarattığı için 1 veya 2 TL yapıp bu sorunu çözerler diye düşünmüştüm. Tam fiyat olmasını beklemezdim.
1-2 TL olsa da sorun çözülmez. Aynı şey. Bu sefer de farklı hesaplar açıp, farklı kart bilgileri kullanıp aylık 2 TL'ye Netflix kullanacaklardı. Dediğimi yaparsanız 13 TL ödersiniz aylık. 3 kişi daha bulmanız lazım. Veya izlemek istediğiniz sadece 1 veya 2 tane dizi varsa tek bir sefere mahsus bir aylık parasını öder izlersiniz. Sonra üyeliği iptal edersiniz. Başka bir seçeneğiniz yok maalesef.

Artık beleş kullanma bug'ı çalışmıyor. Millet suistimal ettiği için 1 ay deneme süresi kaldırıldı. Aşağıdaki fiyatlar üzerinden ücretlendirilirsiniz. Tavsiye olarak 4 kişi ortak bir hesap kullanabilirsiniz. Aylık 13.75 TL tutar. Ben tek kullandığım için 55 TL her ay ödemeye içim gidiyor :) Ama sizin öyle bir seçeneğiniz var. Hem de en yüksek paketi kullanmış olursunuz.

Temel üyelik: 26,99 TL/ay - Tek cihaz, SD çözünürlük.
Standart HD: 40,99 TL/ay - İki cihaz, HD çözünürlük.
Özel Ultra HD: 54,99 TL/ay - 4 cihaz, Full ve Ultra HD çözünürlük.
Papara 15 lirasını geri veriyordu sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı