Juniorreis Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 19 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #21 Telefondan testleri yaptıktan sonra kesinlikle,Netflix internet kotası düşmanı. Bir saatlık bir film izledim sadece wifi agında ben baglıydım. Ekran görünteleri her şeyi açıklıyor. Anlaşılan netflix için çare düşünmek lazım.İnternet kotası için.
Telefondan testleri yaptıktan sonra kesinlikle,Netflix internet kotası düşmanı. Bir saatlık bir film izledim sadece wifi agında ben baglıydım. Ekran görünteleri her şeyi açıklıyor. Anlaşılan netflix için çare düşünmek lazım.İnternet kotası için.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.241 Çözümler 3 Yer İstanbul 9 Kasım 2018 #22 Bir film için 2 GB normal ki. İzlediğim bazı Blu-ray filmler 30GB üstü.
Juniorreis Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 19 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #23 Mert Şahan İLHAN dedi: Bir film için 2 GB normal ki. İzlediğim bazı Blu-ray filmler 30GB üstü. Genişletmek için tıkla... Şu kotalar kalksa da adam akıllı film izleyelim.
Mert Şahan İLHAN dedi: Bir film için 2 GB normal ki. İzlediğim bazı Blu-ray filmler 30GB üstü. Genişletmek için tıkla... Şu kotalar kalksa da adam akıllı film izleyelim.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.241 Çözümler 3 Yer İstanbul 9 Kasım 2018 #24 Juniorreis dedi: Şu kotalar kalksa da adam akıllı film izleyelim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim senin internetinin kotası dolsa da filmleri yine yüksek kalitede izleyebilirsin.
Juniorreis dedi: Şu kotalar kalksa da adam akıllı film izleyelim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim senin internetinin kotası dolsa da filmleri yine yüksek kalitede izleyebilirsin.
Juniorreis Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 19 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #25 Mert Şahan İLHAN dedi: Kardeşim senin internetinin kotası dolsa da filmleri yine yüksek kalitede izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim saolasın yardımların için.
Mert Şahan İLHAN dedi: Kardeşim senin internetinin kotası dolsa da filmleri yine yüksek kalitede izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim saolasın yardımların için.